Måndag och helgen som varit

Då var det Måndag igen. La familia är på plats på jobb,dagis o skola och jag har huset för mej själv. Gör listor på nya saker som behöver göras och betar av tidigare "att-göra-punkter". Har precis tömt kameran och bestämt mig för att hoppa på Alis A week in the life utmaning. Jag har gjort någonting liknande förut och körde då på i fem dagar. Jag har länge velat göra ett album om en vanlig vecka så när hennes nyhetsbrev dök upp med inbjudan så tänkte jag att det var dags att hoppa på. Det finns mer att läsa i hennes blogg. Det tar tid och är lite drygt att upprätthålla att ta foton och prova dokumentera så mycket som möjligt under en hel vecka men det är värt det i slutändan. Det vardagliga livet är det som är mest intressant att föreviga i albumen tycker jag och de layouter som jag uppskattar mest när jag ser tillbaka.

Annars så har det varit fullt hus här i helgen. Lillsyrran och kidsen har bott här och vi har firat älskade Ida Bus som nu är fyra år.

Ett riktigt prinsesskalas där det mesta var "rosalila med glitter" precis som hon ville ha det, inklusive tårtan och presenterna. Så kul att se hennes glädje, det här är hennes första födelsedag då hon kunde öppna paketen själv och förstod innebörden av det hela. I en månads tid har hon gått runt och berättat att hon önskar sig " prinsessklänning och ett riktigt trollspö som man kan trolla med".
En annan obligatorisk hösthändelse som tilldrog sig i helgen för klanen Tykons var potatisupptagningen som engagerar hela drösen.

Syrrans lille Linus var naturligtvis också på plats, hur söt som helst!

Och jag passade på att prova knäppa lite höstlövsbilder såklart :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0