10 favoriter från 2008

Det slog mig när jag letade favoriter att de layouter jag är mest nöjd över att ha gjort är de som har legat som idé i förvirrade knoppen länge.

Härligt att ha dokumenterat morfar och idas speciella relation.

Kul att prova på någonting nytt, här en canvas som dessutom har en innebörd som betyder mycket för mig. Den här har jag i sovrummet, det är det första och sista jag ser om dagarna.Jag älskar ju transparencies och färg och här lyckades jag verkligen kombinera mina favoriter så att det motsvarade min idé om ur jag ville ha det.

En samlingssida som var riktigt kul att göra. Jag tycker om att jag har börjat variera bildstorlekarna mera.

Jag har använt garn och blev nöjd! En prestation i sig själv + ytterligare experiment med bildstorlekar.Härliga foton, färger o material som jag verkligen gillar och ett uppvik. Hela storyn finns med.


Jag har scrappat färdigt Ida/grodans månadalbum över hennes första år! Ett uppnått scrapmål.En lager på lager sida med uppvik som är som tre layouter i en. Tycker mycket om den för den sticker ut och berättar återigen hela storyn.

En favorit därför att jag har tagit mig i kragen och fototgraferat helt vardagliga händelser och miljöer.

En sida som kombinerar några av de saker jag älskar, text, datorelement och en overlay + såklart en ursöt unge. :)
Jag har scrappat en hel del under 2008 när jag ser tillbaka fastän jag gick genom stora skaparöknen i början utav året.

Skaparlustens decemberkit


Den digitala overlayen kommer från Designer Digitals och är naturligtvis designad utav underbara Ali Edwards, vem annars menar jag när den är så snygg och praktisk!? Den här sortens sidor ligger mig varmt om hjärtat därför att jag har tagit mig tid till att få med orden d v s storyn bakom fotot på layouten. Den känns komplett och kommer att vara intressant i albumet för lång tid framöver. Det är stor skillnad mot ett vackert foto, en rubrik och en massa läckra dekorationer som matchar till. Sådana sidor är jättekul att scrappa men jag känner att de båda sorterna måste balanseras mer hos mig för jag tycker om dem båda och vill ha med båda i mina album. Det känns som om "dekosidorna" har tagit lite överhand sista månaderna. Dags att anstränga mig för att få med orden alltså.


- Vad hände med pepparkakorna då Ida?
- Svarta! Mamma brände dom!
Så gick det med vårt första pepparkaksbak tillsammans, och Ida mindes det lääänge vill jag lova!

Jag är ju urkass på att blogga! I den bemärkelsen att som bloggläsare så kaaan man ju vilja att bloggen uppdateras lite oftare än två gånger per månad... Men jag scrappar så mycket så jag hinner inte med internet/blogg knappt alls längre!
Och det är så synd för jag har så mycket ideér och funderingar som jag hade velat babbla om. Har två så gott som färdigscrappade album här hemma som jag inte har visat en enda sida utav ännu! Men måste jag prioritera p g a tidsbrist så vinner scrapbordet framför datorbordet tyvärr mina vänner. Hade så gärna velat ge er mer feedback genom att kommentera i era bloggar o s v. Det skola komma en dag...

RSS 2.0