3 år

image272
Japp idag är hon tre år mammas tjej! Strålande glad i nya lekparken var hon när jag hämtade henne från dagis idag. Helt overkligt att hon är så stor och att jag har varit förälder i_tre_år redan!??? Vi har tagit det lugnt med firandet idag, vi ska vänta in pappan och storebror och ha kalas till helgen. Jag o Ida Bus har tagit en sväng i skogen idag och kollat in höstfärgerna. Blev mamma-dotra-mi-aktivitet istället för tårta och ballonger :)
image273
Jag har rensat bort halvdöda blommor från krukorna på trappen idag så jag satte ner våra skogsfynd där, inte speciellt hållbart men gångbart så länge det varar. Ida Bus sitter och blåser såpbubblor, hon lessnade rätt fort ur på att hjälpa till med blommorna. På kvällningen blev det bad och mys med massor av skum. Fröken har varit på bra humör större delen utav dagen och hon verkade nöjd när hon lade sig. Så skönt i dessa trotstider att vi kan ha relativt lugna dagar också där vi håller sams och med lite mindre dramatik, skrik och tårar. Härligt att hon är go och nöjd imellanåt.
image274
Mammas stora stora fina tjej! Grattis älsklingen!

Ny banner

japp, här sitter man hemma och snorar och snorar och orkar inte göra någonting vettigt. Så då blev det någonting totalt oviktigt gjort för en gång skull - en ny banner till lilla bloggen :) Och den här är jag mer nöjd med än den förra. Faast jag kommer säkert att byta senare sen i alla fall *L*

Blåögda flickan

ser ut så här under pågående jaktvecka. Har pratat med en gammal vän i telefonen som undrade hur Ida Bus ser ut nu? Så här Ääwa kommer hon blåögda flickan med lockiga håret:
image266
image267
Hon är med på skjutbanan med stor fascination!
image268
Är med i jaktbaracken och spanar - mycket spännande var det och hon pratar mycket om älgar, pangar och sånt nu. Hon kommer säkert hem med nya storysar vilken minut som helst eftersom hon är med pappa där ute på köttutdelning just nu.

Scrappa med olika pappersleverantörer

var uppdraget när jga gjorde den här layouten till en artikel i Scrappizbloggen:
image265
En sida till i "Första-året-albunet" att bocka av. Skippade baby-pastell-gulligull-tänket och då gick det genast lättare att scrappa.

Annars är läget rätt kört här. Feber för tredje dagen, har fått influensa och är riktigt risig. Får återkomma med längre utläggningar en annan dag när jag inte har ont överallt och känner mig mindre piggare. *ynk ynk* Ida är iaf på dagis idag, det gick aldrig hål på trumhinnan som tur var och öroninflammationen är över nu så det är full fart på henne igen. Resten av The Tykons är naturligtvis ute i älgskogen den här veckan om någon nu trodde någonting annat...

I helgen har det varit Cybercrop

igen på Scrappiz. Hade tänkt vara med lite grann men tiden räckte inte till riktigt. Det blev en LO under helgen som jag har gjort färdigt nu idag:
image264
Kul att scrappa med mina favoritmaterial från Narratives (Creative Imaginations Karen Russell)  och Hambly. Hade gärna sett mera från dessa företag i de svenska shopparna för det är lite svårt att få tag i de produkterna jag vill ha. Just det här papperet har dykt upp i flera olika shoppar nu på sistone men de andra lyser med sin frånvaro.

Publicerad

image263
Nu har jag äntligen fått tag på ett exemplar utav det nya numret av Scrapbooking m.m. Det har blivit nåt fel på min prenumeration så jag fick det inte hem i brevlådan. Men nu är det iaf här och jag har 2 layouter med! *jätteglad* Så kul att se mina egna alster i tryck med mitt namn bredvid :) Så himla kul att vi scraptokiga har fått en egen svensk scraptidning!

RSS 2.0