Cybercrop

I helgen var det dags för cybercrop igen på Scrappiz. Ett himla bra tillfälle att sätta igång och scrappa igen. Jag fick ihop två bidrag mellan klippning av häcken och gräsmattekrattning. Den första jag gjorde var skissen, tog det enklaste alternativet för att komma igång. Skisser är utmärkta att ta till när det är segt att börja. Fick bli bilder från i somras på Ida och hennes kusin som käkar mjukglass. Härligt att det snart är en ny sommar nu.
image214
Har äntligen använt lite Hambly och Narrativesgrejer som jag har suktat efter ett taG. Färgerna är som vanligt lite kajko genom skanningen eftersom papperet nere i hörnet eg är ljusblått och vitt. Känner att jag längtar efter starkare färger just nu. Limegrönt, orange, turkos och starkrosa. Känns som det hör sommaren till lite grann.

Det andra bidraget blev till färgutmaningen och går i limegrönt, orange, rött, brons och rosa. Inte den mest använda färgkombon kanske *S* Gjorde glitter-ramen genom att "rita" med Ki´s Gloo och sen sprinkla glitter på det.
image215
Ett gammalt fotot utav mig och min första "stora" sköthäst efter ponnyeran. Jag avgudade henne och är så glad över att det åt mindstone finns en bild utav oss två tillsammans även om det är en suddig en. Hon var min första kärlek tror jag. Jag hade några underbara stunder tillsammans med henne. Jag litade helt på henne och hon var genomgo. Snabb som vinden var hon och jag minns känslan av hur vi susade fram tillsammans i full galopp. Vi hade så mycket kul tillsammans och jag saknar verkligen den fina relationen vi hade. Jag är  ca 12 år på fotot och har tidstypiskt T-shirt på mig som det står "wild thing" på i neonfärger *fniss*

28

Japp så var jag 28 år då :)
image211
Har följt mitt eget råd och knäppt kort på mig själv i anknytning till min födelsedag. Känner mig knappast lika bekväm framför kameran som bakom men det är kul längre down the road att ha lite bilder av sig själv. Håller på att planerar ett nytt Bom-projekt. Har skickat in fotona för framkallning och hoppas att de dyker upp i brevlådan imorron. Födelsedagen firades lugnt här hemma med lite fika bara. Fick ett par slantar i present till att handla scrapsaker för *flinar och gnuggar händerna* Blev jätteglad över Saras gulliga present som låg i postlådan som en riktig surprise till mig, några nya clearstamps att leka med vid tillfälle*jippie* Tack så jättemycket vännen! En annan surprise var att det dök upp en blomsterbud här med en fin bukett från älsklingen *puss*
image212           
Saras värmande kort som kom tillsammans med stämplarna

Så värst mycket scrapping har det annars inte blivit just nu. Vi var ju sjuka hela förra veckan och den här veckan är jag igång och jobbar igen. Helt otroligt seg äckelmagsjuka, var dålig och kände mig alldeles matt i dygnsvis. Orkade inte göra någonting. Men nu är vi up and running igen allihop som tur är.  Idag är jag ledig så nu är det catching up day här hemma, får se om tiden räcker till att få sitta vid scrapbordet. Ligger efter med det mesta efter att ha varit stationerad i soffan/sängen. Om inte förr så planerar jag att scrappa hela söndagen eftersom jag är ledig då också och förhoppningsvis har klarat av lite måsten innan dess. Bara två jobbdagar kvar*längtar*

Hämtade precis posten nu och då låg det här härligt färglada kortet där ifrån Lina! Fick en liten grattis-surprise idag också alltså *glad* Tack så mycket gulliga du!
image213

Sjukstuga igen

Jaha nu var det dags för en sjukstugeperiod igen. Vi har magsjuka hela bunten så det är därför jag är osynlig vid datorn. Hasar runt iförd morronrocken här hemma och känner mig överkörd av nånting. Önskar att jag kunde vara lika pigg som dotra som kräks ena sekunden för att busa,leka och skratta i nästa. Vilken energi småfolket har, till och med när de är sjuka. *åter till soffan*

Glad Påsk

Glad Påsk på er allihopa! Har ni saknat mig vid datorn så är det för att jag är här;
image210
Hela familjen Tykons är uppe i sätern över påskhelgen och myser på. Vi har haft blåsigt och tråkigt väder så vi har mest kurat inne i störröset och eldat. Idag skiner solen och himlen är blå så idag tar vi nog oss upp på fjället en sväng. Dags att få på oss overallerna och komma iväg. Ha en riktigt glad påsk och kram på er!

LO´s från höstmässa

Jag har scrappat foton från mässan i Göteborg förra hösten för Scrappizbloggens räkning. Det var verkligen urkul att åka ner och riktigt frossa i scrap för en helg. Det allra allra roligaste var dock att jag äntligen fick träffa "chiefen" Lina och dt-kollegorna IRL. Det roligaste med att scrappa fotona som sådana var att det var kul att scrappa bilder på vuxna som omväxling. Jag påminner mig själv om och om igen om att plocka fram kameran oftare även när barnen inte är närvarande men det blir iaf inte så många bilder på mig själv eller andra över 10 år som jag skulle vilja. Babylayouten längst ner är inspirerad av superbegåvade Lucy Folch som satt på mässan och scrappade. Känner att jag dras allt mer till svartvita foton.
image206
image207
image208
image209


Bråttom, bråttom!

image205
Inne i en sån där period nu igen när tiden omöjligt räcker till. Bråttom bråttom stress stress. Blir inte speciellt mycket pysseltid men jag har iaf hunnit gjort två nya layouter förra helgen som inte är scannade ännu. I väntan på att jag ska ta mig tid till att stitcha så visar jag ett av mina få kort. Gör sällan handgjorda kort men ville göra någonting speciellt till min svägerska eftersom jag tycker så bra om henne. Blev bråttom bråttom även den, kastade ihop kortet på halvtimmesrasten igår och så fick la familia åka o gratta. Men snaart är det ledighet som gäller. Ett skift till jobbar jag imorron och sen är jag ledig över heela påskhelgen!! Nömen sö gött! Alla mina syskon och nästan alla syskonbarn kommer hem så vi blir hela konkarongen över helgen. Det blir massor av kramar, leenden, tjuvnyp, trängsel, pussar, irritation, mys, tårar, bus, skratt, lek, plutläppar, skrik, nussar, gnabb och trivsel. Allt på en gång i en salig röra. 18+ starka viljor samlade på ett ställe. Det är familjen Tykons det!

RSS 2.0