Midsommar är firad

och helgen går mot sitt slut. Den blev helt ok tycker jag. Som genom ett under tittade till och med solen fram under majstångsresningen men det var en annan som inte direkt var solig;

Hon är vrålförbannad för att hon inte vill ha sin krans på sig. Efter en timmes skrikande, hoppande och surande så kom fröken fram och sa "-nu ja inte vrång mer ja mamma". Så satte hon på sig kransen så jag fick knäppa den här bilden, solglasögon ville hon inte ta av fröken attityd.

Efter ett års pratande om att hon ville rida på Gullstina igen så bangade hon - det blev ingen ridtur men väl dans kring stången med bästa kompisen. Första året Ida är med och dansar. På kvällen sen blev det dans i parken för "de stora barnen" också :)

På lördagen firade vi världens gulligaste Linus som fyllde ett år! Grattis grabben!

Ida Bus och kusinen Toria var glada över att få träffas och leka och även om det utdelades en hel del tjuvnyp så är de ursöta tillsammans också. Att ha småtjejer hos sig i livet är verkligen en blandning av surt och sött.

Älskade monsterbarn!

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, mitt hjärta smälter - du skriver så kärleksfullt om din tjej att jag får tårar i ögonen, och fotona är helt underbara!! kram

2008-06-23 @ 14:54:23
URL: http://sarasscrap.blogg.se/
Postat av: Karin

Hittade just hit. Fina foton och en massa snygga layouter. Gillar Äppelmums mycket!!!

2008-06-23 @ 23:18:25
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: Tezzan

Vilka underbara bilder!

2008-06-23 @ 23:21:26
URL: http://tezzangirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0