Utmaningar hos Skaparlusten

Fullt upp med pluggning varvat med extrajobb på bibblan men vill i alla fall kasta in en liten blänkare och påminna om pågående utmaningar i Skaparlusten blogg.
Månadsutmaning: Inspireras fritt av den här vårmosaiken.
Nog för att det fortfarande är för kallt för att riktigt kallas vår hemma hos mig men det är härligt att vi går mot varmare och ljusare tider!
1. <a href=green lacy butterflies, 2. some warm words can break the ice, 3. A sense of spring, 4. Limes, 5. Swans, 6. DaNCiNG SPRiNG BeauTY DaNCe iNTo THe GReeN MaY, 7. white wood anemone, 8. Anemone nemorosa, 9. New Leaves Brooch, 10. white, 11. Broccoli and cheese soup, 12. Summer Suspension, 13. plum blossom, 14. White tulips, 15. Glowing, 16. Raindrops with the Refraction of a Green Jungle in my Garden">

Liftutmaning: Lifta den här layouten
där jag har lekt lite med akrylfärg och frihandsdoodling med svart penna.


Jag hoppas att du inspireras och vill visa oss din/dina tolkningar!
Mejla in dina bilder till info@skaparlusten.se så publicerar vi dem i Skaparlustens blogg :D

Templates är fantastiska!

Projektet att få in de gamla babybilderna i album fortsätter här i full fart. Jag hittade en jättebra sida med templates för många foton här. Kika in hos yin för superbra freebies! De här sidorna handlar mycket mer om dokumentation än om design så de är rakt på sak med text och vardagsbilder - många gånger riktigt tekniskt dåliga sådana men ur minnessynpunkt destå värdefullare!Jag har plockat texten direkt från bloginlägget från när det begav sig.
Dessa sidor kommer jag att framkalla i 30x30 format och sedan eventuellt lägga till lite dekosar på.

Snabbscrappat gamla foton

Jag vet inte om det är vårsolen och den friska luften som strömmar in genom öppna fönstret eller vad det är. När våren gör entré får jag en stark känsla av att jag vill ut med det gamla för att ge plats åt det nya. I en scraptoks värld betyder det i översättning att nu är det dags att avsluta gamla liggande projekt, lo-ideér etc. Plötsligt gav fick jag en fix idé om att nu ska det bli ordning i mina album och Idas första år ska scrappas klart och vara ur systemet. Avverka surdegar skulle kloka Sara ha sagt.

De här fotona har legat framkallade här hemma i åratals - bokstavligt talat. Men i den nya göra-undan-andan tjoffade jag ner det i två rader på mönstrat papper, skrev ut journalingen och så fick det vara bra!

Samma sak här - urgamla foton som bara väntade att komma på plats i den tomma plastfickan i Idas första år album. Det är första besöket på Bruket, en av våra sommarställen. Jag har scrappat med gult!, med stickers!, charms! och chipboardbokstäver från 06-07. Antar att allting är tillåtet i undantagstillståndet som numera råder i mitt scraprum :) Ett led i detta rensandet är ju också att använda det jag har samlat på mig under åren.

Första tandläkarbesöket scrappat med papper från ett dt-paket från Pysselpunkten :) (härliga tider). Jag har inte ens gjort mig besväret att scanna layouterna utan har bara fotat av dem snabbt. Jag skulle inte vilja göra detta snabbverk alltid men det är en viss befrielse från mitt vanliga pillriga sätt.

Glada bröllopstider?

Har scrappat ytterligare ett bröllopsfoto från släkten med härliga Graphic 45 från Skaparlusten. Förundras en del över seden att se så allvarlig ut på fotona. Jag hoppas att de var lyckliga och kära fastän de ser så strama ja nästan olyckliga ut ibland.

God morgon (hon skriver!)


Idag möttes jag av en strålande glad Ida Bus när jag kom ner för trappen i morse. Hon hade ritat den här tuffa teckningen med skateboardramper till mamma.
Och nere i högra hörnet hade hon ljudat och skrivit själv;

"Glad påsk jag älskar dej" Mamma älskar dig också supersnuppan!

RSS 2.0