Pluggar

pluggar och pluggar, a test coming up. Bara så ni vet vad som tar min scrap-o datortid. Ska göra klart en kurs innan det blir dags för liite påskledigt så jag kör hårt. Hoppas att ni njuuter av de långre vårdagarna, en annan sitter med rullgardinen nere på dagarna för att kunna se skärmen. Bunker alltså...  :)

Romantiskt, shabby och vintage

Jag kunde inte stå emot trenden längre :) Primas nya blommor är bara så oemotståndligt snygga! Har du inte gjort det ännu så köp köp köp innan de tar slut. Du kommer inte att ångra dig!


Det är naturligtvis här du hittar dessa superläckra scrapgrejor :)
Nu när jag har läst ut de fyra Meyer-böckerna och återvänt lite till verkligheten vill jag komma ihåg att tacka W för det trevliga sällskapet när jag gjorde den här layouten. Så otroligt kul med sällskap i scraprummet utav någon som försjunker helt in i det som händerna vill göra precis som jag. Tack för en riktig superdag!

Edward Cullen


*suck*

Twilightfascination


Japp nu åkte jag dit, jag har som tusentals andra förälskat mig i Edwards och Bellas  omöjliga kärlekshistoria. Har du inte läst dem ännu så gör det! Dom är rysligt bra underhållning. Låt dig inte avskräckas av att det är ungdomsböcker för då missar du någonting. Stephenie Meyer kan tacka sin lyckliga stjärna som har en sådan fantasi och har begåvats med förmågan att dela dem med oss andra genom hennes ord.
Jag har läst de två första och beställde genast de två sista.... det var tur att jag inte hade alla hemma på en gång för jag måste ju plugga också!

Min käre sambo hjälpte mig att få igång min nya hårddisk i helgen och min dator är en dröööm, en snabb effektiv sådan! Jag är mer än nöjd, så otroligt skönt att slippa den seega vänttiden! *åter till boken* Och tro det eller ej men jag syftar faktisk på pluggboken :P


Idag är dagen

Nu har det blivit dags. Smulan har börjat plugga :) Jag har påbörjat Mirois yrkesinriktade distansutbildning grafisk design. Ett nytt äventyr tar sin början och jag är mycket glad och nöjd över att jag tog klivet.

Annars blir det en del kludd i min art journal, blev mycket inspirerad av superkreativa Dina och hade mer än gärna gått hennes kurser. Kolla i hennes artsy blogg med mycket färg och ögongodis! Visst blir man sugen. Jag har krypit till korset och beställt distressrefiller nu, det var väl kanske så dags och jag måste prova dem tillsammans med akrylerna och se vad det blir för effekter.

RSS 2.0