Cathy Zielske är en riktig komiker


Live it dream it scrapbook it!

Tom Cruise parody ala scrapbooking

Lite otippat men scrapgurun är ju hur rolig som helst!

Dt-kit Oktober

Denh är månaden fick vi alla i dt-gänget samma kit att skapa med, hur kul som helst att se alla olika tolkningar och stilar som kan komma från ett och samma paket. Det är verkligen hur kul och spännande att scrappa utav månadspaket och jag rekommenderas er alla verkligen att prova. Det är som ett kinderägg för vuxna fast utan choklad och mycket mycket roligare ;)

Lite favoritfoton från 2008 från alla olika årstider. Ni förstår väl att jag blev lycklig när det var så snygga transparencies med i paketet va!? :D Mums!

En layout om fars dag firande. Det står inte på förrän det är dags för det igen nu. Som vanligt finns det mer att läsa kring layouterna och annat i Skaparlustens blogg som du hittar här>>>

Härlig dag, solen skiner. Nu ska här ut och fotas höstbilder!

En vecka i livet (foton)

Nu är dret söndag igen och snart har jag avslutat materialinsamlingsveckan (långt ord det där) i Alis "A week in the life-utmaning".  Kika in i hennes blogg om ni inte redan har gjort det, där finns utförliga instruktioner, tips o ideér.  En favvobild från lekparken idag;

Jag har knäppt en hel del kort under veckan och varit rätt flitig även om jag hade kunnat knäppt fler på mig själv. Tis-Tor var det bottennapp gällande dokumentationen då jag inte var riktigt kry men nu gäller det att jobba med det jag har. Måste dock säga att jag var nära att kasta projektet i papperskorgen och ge upp när jag blev krasslig.

Ja och en hel del till förståss :D Jag har verkligen gått in för att prova knäppa på det vardagliga som typ bilskuffen full med skräp till återvinningsstationen, ida i badet, tandborstning etc. Bilerna är naturligtvis bitvis suddiga och en del är rent ut sagt fula och kassa som fotografi räknat men dom gör sitt jobb med att berätta storyn, i det här fallet vardagslivet. Det är inte alltid man har tid att fundera på vinklar, ljus, kamerainställningar och montera stativ när man gör ett sånt här projekt. Det är iofs lite av charmen med det hela tycker jag.

Så snurrar tankarna kring hur jag ska sammanställa det här. Är rätt sugen på A4 format i ett album med ringpärm. Detta för att det är ett för mig rätt oanvänt format + att man då enkelt kan ändra om bland sidorna och lägga till flera framöver.  Men sen har jag också köpt på mig 12" plastfickor i olika utföranden  från Scrapworks som jag är rätt sugen på att testa. 
 Kan ni ens se på den här microbilden? Kunde inte googla fram någon större *hmmmf*
Klart är i alla fall att jag ska lifta Alis koncept så till vida att jag ska försöka mig på att puncha ut rektanglar med min trogna gamla fyrkantspunch och montera ihop dem i ett block så som hon så ofta gör. *kliar mig i huvudet* det här får jag allt ta och fundera på lite till innan jag bestämmer mig. Vill i alla fall ha liite enhet i albumet genom att prova hålla mig till ett visst upplägg. Förslag och länkar  mottages gärna!

I övrigt så har jag konstaterat en del saker om mig själv  under veckan;
- Jag vill som vanligt ha en ny (läs bätte) kamera :) + större stativ
- Jag har likt pensionärerna passat postbilen varje dag under veckan
- Jag är hopplöst dålig på att äta frukost
- Jag är en riktig hemmatryckare
- Jag är en extrem fryslort och den första snön knäckte mej nästan
-  Även om alla dagar följer i stort sett samma lunk så är det någonting som skiljer dem åt, även om det är i det lilla.
- Jag har långt fler ideér än vad min tid räcker till
- Jag kommer för alltid att ångra att jag inte kastade mig ut med kameran och förevigade den överlyckliga Jessica som kom förbi och talade om att hon klarade körkortet, glömde bort det totalt i glädjeyran. Kramade och grattade destå mer.

RSS 2.0