Rassning pågår

Och rätt skoj sådan dessutom! :D Här var jag igår och imorrn ska jag hit. Kul kul. Syns vi på mässan så kom fram och hejja, jag känner inte igen någon och går med näsan djupt begravd i shopparnas bord så kom fram och slå mej i huvvet *L* Tredje året jag åker till papperskraft nu och jag hoppas att jag hittar mycket från vill-ha-listan som jag kan köpa! (Jag har scrappat en del också men har inte hunnit scanna in någonting ännu.)

Jag tyckte filmen var urbra så nu är jag såklart lite halvsugen på dom här pappiren!

Midsommar är firad

och helgen går mot sitt slut. Den blev helt ok tycker jag. Som genom ett under tittade till och med solen fram under majstångsresningen men det var en annan som inte direkt var solig;

Hon är vrålförbannad för att hon inte vill ha sin krans på sig. Efter en timmes skrikande, hoppande och surande så kom fröken fram och sa "-nu ja inte vrång mer ja mamma". Så satte hon på sig kransen så jag fick knäppa den här bilden, solglasögon ville hon inte ta av fröken attityd.

Efter ett års pratande om att hon ville rida på Gullstina igen så bangade hon - det blev ingen ridtur men väl dans kring stången med bästa kompisen. Första året Ida är med och dansar. På kvällen sen blev det dans i parken för "de stora barnen" också :)

På lördagen firade vi världens gulligaste Linus som fyllde ett år! Grattis grabben!

Ida Bus och kusinen Toria var glada över att få träffas och leka och även om det utdelades en hel del tjuvnyp så är de ursöta tillsammans också. Att ha småtjejer hos sig i livet är verkligen en blandning av surt och sött.

Älskade monsterbarn!

Glad midsommar!

12 grader och mulet med stor risk för regn, då är det svensk midsommar! Ironin åsidosatt så är det så det brukar se ut på midsommar här för det mesta så jag är inte ett dugg förvånad. Hoppas bara att det inte börjar spöregna tills vi ska iväg på midsommarstångresning i gammelgården. Här kommer nostalgibilder från tidigare år;
 2005
2006+2007
Sommarklänningen hänger nytvättad i hallen och väntar i år också, hoppas bara att hon inte hackar tänder när hon ska ha den... Ser ni vilken otrolig skillnad på tjejen år för år!? Förra året vägrade hon i sten att ha sin krans på huvudet  mään jag ska allt ut och plocka blommor och göra en i år också. Kanske hon är mer välvilligt inställd till mammas sommarönskedrömmar i år och går med på att ha den på sig :)

Sommartema

är det i skaparlustens blogg den här månaden. Det är Mette som håller i dem och jag skapade den här layouten efter hennes skiss

Grönt och vitt är en liten kärlek jag har och det här fotot bad mej om att få bli scrappat i den kombon :)
Prova kickstarta nästa scrapsession genom att prova skissen du med, på Söndag kommer det en ny ytmaning igen och tills dess är det fritt fram att vara med och ha en chans att få ett litet pris.

Äntligen mer Ali!

Jippie! Nu har det kommit ut små sneakpeaksbilder utav Alis nya bok som kommer i höst. Sharing your story med en massa minialbum. Jag älskar scrapgurun tillika idolen Ali Edwards och jag älskar miniböcker så det kan inte bli annat än bra! Blev så till mig så jag fick lov att blogga fast det är läggdags. Gonatt *drömmer redan om att läsa boken*

Månadspaket juni

Här kommer helt skamlös reklam för ett av kiten som finns att köpa hos Skaparlusten nu i juni. Det är ett alldeles speciellt kit och jag har själv valt ut det och proppad det fullt med mina pappersfavoriter :) Jag hade "strand och badkläder" som tema. Min favvogrej, neutrala färger + starka färgklickar. Kan man tröttna på limegrönt!? Tja, det skola komma en dag men den är inte idag ;)

Den här somriga sidan med solkatten har en hemlis. Man kan "öppna den"

Hela fotot går att vika uppåt och därunder gömmer sig fler foton + mer journaling

Ni ser väl småfisken i vattnet ;) Det är kvidden som vi provade fånga med lilla fjärilshåven. Kviddjakt och glitter i vattnet, det är sommar det!

Inspirationen till den här sidan är helt klart från den underbara Karen Russell som har gjort de läckra Narrativesgrejorna jag är helt kär i. Förutom att designa ursnygga papper så scrappar hon i så snygg stil och ofta interaktiva layouter.
Sen blev det en bild på min coola systerdotter *älskar* Hon är väldigt rååsa så det blev layouten också.

Och sist men inte minst ett par badgrabbar. Ser ni att jag har använt garn!! Kors i taket verkligen att jag tar mig för att verkligen använda ett par dm av min digra lurviga samling! Pysselgummans papper är så fiina med alla små detaljer.


Exkursion Guckusko

Nu äntligen kanske man kan blogga efter flytten...
Igår kväll passade vi på mellan regnskurarna och tog oss ut i skogen för att hitta de brungula orkideérna. Vi hade tur för vi lyckades pricka in blomningen precis, liite slokade utav regnet bara. Jättekul fynd i trollskogen :)

De här två får mej att smälta! Ida och morfar;

De lyssnar på gökens ko-kooande tillsammans. Vilken lycka att ha en så pass pigg morfar som kan följa med och hålla i handen när man är ute på äventyr!

RSS 2.0