Äntligen skapat

och provat på någonting nytt! :)
image307
Efter ett för mig otroligt låångt uppehåll med skapande och scrap så har jag så änteligen gjort färdigt den här canvasen. Ett nytt litet äventyr för mig på den kreativa resan som jag tyckte mycket om. (Mitt i den här glädjekänslan så stör det mig ju att klockorna är snea på bilden *fniss* perfektionismsabotören blev bara tvungen att få viska sitt men jag skiter i den nu) Härligt att kleta med färger, distresser pennor och grejer på frihand  och bara tuta och köra och hoppas att det blir bra under devisen att om det mot förmodan inte blir det så har jag i alla fall lärt mig någonting till nästa gång. Det jag gillar allra mest med canvasen i sig är att den ändrar sig i motivet beroende på hur ljuset rör sig eftesom det är så många nyanser + blingfärg i den. Det blev härligt levande på så sätt. Fjärilarna stämplade med guldfärg syns t ex bara från en vinkel. Jag hoppas att man kan studera den ett tag och upptäcka nya saker på så vis.

Sen är jag väldigt fäst vid den här sortens skapande när man gräver djupt inom sig själv och får ut någonting man grubblar över alt. finner en lösning när man sitter och håller på. Att göra den här tavlan var rena terapin och sånt här skapande ger mig kraft och jag kommer fram till nya insikter. Både när jag håller på och senare som påminnelse på väggen kring den slutsats jag kom fram till. Dessa stunder är mina guldkorn mitt i the crazy life som jag lever just nu. Att få vara här och nu, glömma omvärlden, tid och rum och bara smeta dit det man känner för. Jag utvecklas. Majj gadd, när ungarna blir stora och jag blir panschis så hoppas jag att jag gör det jämt och ständigt :)

Jag har ingen aning om vart jag ska ha tavlan, jag vet inte varför jag valde just de här färgerna som inte passar in just någonstans här hemma och det är rätt skrämmande att sätta upp en så pass stor bild av sig själv hemma på väggen och jag liftade citatet rakt av från min scrapguru Ali  määän det kändes bra att göra den och jag ville göra den så därför är det ok!

Brorsans album VII - sista

Meeer brorsanalbum igen...
image303
image304
image305
image306
Och det var det heele om den lille pojken som blev stor till sist. Även om albumet inte får en fortsättning eller uppföljare så har storyn fortsatt och gör det förhoppningsvis för lång tid framöver. Grattis igen godingbrodern! (gamle man ;) )

Brorsans album VI

Det kommer mera...
image299
image300
image301
image302
Den här sidan är lite kul för att när jag letade runt i gömmorna i föräldrahemmet efter material till albumet så hittade jag en dikt handskriven av brorsan i tredje klass. Jag skannade in den och tog med den på den här layouten ovanför. Albumet kändes genast lite mer autentiskt med darrig skrivstil från när det verkligen begav sig :)

Brorsans album V

Nu så har jag tagit mig tid till att skanna in fler sidor;
image295
image296
En av få sidor i enklare stil som jag är riktigt nöjd med. Blev riktigt effektfullt med de glittrande paljetterna som gnistrande snö, well IRL i vilket fall. Är annars inte så bra på att få till enkla less-is-more-grejor så det var kul att få till önskat resultat en gång.
image297
Åå vilken ful sida men det var ju de här färgerna som gällde när det begav sig *hihi*
image298
Grönt är verkligen skönt!

Brorsans album IV

Några till sidor om godingbrodern;
image293
image294
Som ni ser själva så höll jag mig konsekvent till en och samma färgskala, stil etc. genom hela albumet... kul var det iaf att damma av MM´s foamstamps - det borde jag göra oftare.

Förutom albumet här som jag gjorde färdigt i september men bara inte laddar upp förrän nu så har det inte blivit mycket tid över för scrappande på slutet tråkigt nog. Men i helgen påbörjade jag ett kul projekt när jag gav mig på att prova göra en egen canvas. Känner mig alltid så härligt kreativ när jag tar mig tid och ork till att kladda och leka med färger och grejer. Åååå den som ändå hade haft mer tid till sådana kuligheter!

Till er som jag babblade på msn med ikväll - jag blev tvärutkastad och får inte igång det igen *sorry*

Brorsans album III

Fler sidor igen till brorsans album
image290
Dom har inte alltid varit lika stora och stöddiga mina brorsor...
image291
Helt underbart att se vilka kläder de hade. Long live the manchesterjeans hihi
image292
De nya julpapperen från MM är urläckra med sina tygdetaljer. Ångrar att jag inge köpte fler av dem på en gång nu när julen är på g. Riktig nostalgi att scrappa sådana här gamla foton från mormar och morfars hus osv. Kommer fler sidor bara jag orkar skanna in dem *pust*

Brorsans album II

Fler layouter ur brorsans 40-årspresent:
image285
image286
image287image288
image289

RSS 2.0