Datorkrångel

Fläkten har gett upp i min dator så jag är i princip utan just nu. Kan bara smita in korta stunder innan datorstackarn blir för varm och ger upp. Ska försöka fixa detta så fort som möjligt. Ville plita ner ett par rader här så ni vet vart jag har tagit vägen

Otroliga scrapvänner!

Japp det är just precis vad jag har det! Förra veckan när jag låg klubbad med feber här hemma så landade detta i min brevlåda
image223
Tack så jättemycket till Sanna, Anna; Lina och Sara för mina nya läckra journalingstämplar *love*  Ni är så himla himla gulliga och jag skiner som en sol varje gång jag ser sakerna ni skickade!! 
Jag är ju totalt kass på att montera ( andra försöket) men hoppas att de kommer att funka. Märkte efter ett tag att det var enklare att klistra fast stämpeln på e-z med spillgummit kvar så att saxen klippte i gummit först. Fler tips att underlätta det klistriga jobbet?

Det börjar bli rätt uttjatat vid det här laget men vi är sjuka igen här hemma. Jag har precis blivit fri från flunsan och i morse for Ida på dagis som vanligt. Tre timmar senare så ringer de och ber mig komma och hämta henne för att hon inte mådde bra. Och visst - en omgång till med snuva, hosta och feber har satt igång! Så vi är hemma igen nu då jag och Ida Bus. Chefen blev inte så impad hörde jag när jag ringde och anmälde VAB igen.
image224
Ida softar i soffan och tröstar sig med "glisen" Jobbigt att var liten och sjuk!

Du ska inte tro det blir sommar...

ifall inte nån sätter fart;
image216
Så här är Idas egen tolkning av Idas sommarvisa. Hon hjälpter helt resolut mamma o pappa att hacka bort isen.På en månad har vi gått från det här;
image217
(Påskfirande i sätern med massor av snö o skoteråkning o full vinterutstyrsel)
image218
Till det här;
image219
Idas första egna cykel och såpbubbleblåsning. Det är det som är "the thing" hemma hos Ida Bus just nu.
Det är bart på backen, vi har redan krattat gården. Blomlökarna börjar blomma i landet och häggen är på g. Härligt med så tidig vår!
image220
Naturligtvis var Ida o jag ute på äventyr på Valborg o kikade på brasa o fyrverkerier. Ida har pratat om raketer varje dag sedan dess och allt hon ritar är raketer så det gjorde intryck. Klockan blev elva innan vi var hemma och i säng men det var inte mycket kink iaf, mest fascination.
image221
Kunde inte hålla mig från att prova fota fyrverkerierna
image222
Det var en rapport om våren hemma hos oss. Lite har vi hunnit med att göra mellan alla lortvirus vi har smittats av. Jag är hemma från jobbet idag med influensan = inte alls speciellt kul. Hoppas att jag är tillbaka på benen och som vanligt på nätet tills nästa helg då jag är ledig. Kram på er så länge!

RSS 2.0