Alis nya bok

är på g! Snacka om att jag kommer att köpa den så fort jag bara kan. Den här gången handlar boken helt om hennes Life artist koncept som jag verkligen älskar. Kika på sneakpeaken här. Det är så mycket som tilltalar mig i hennes filosofi kring både livet, scrappandet och skapande i allmänhet.

Jippie

Härligt härligt! Nu har jag äntligen avslutat mitt projekt med mitt Bom-album som jag har stressat på med på slutet *tjihooo* Så nu vet ni vad jag har hållit på med på min semester *S* Håller som mest på att lägga in det i scrappizbloggen just nu men här har ni lite sneakpeaks. To be continued...

image237

Fullt hus

Här ser ni vad vi hade för oss i helgen. Fullt hur, fullt ös, fullt med kärlek och mycket mycket lite sömn och vila :)
image235

Scrapsällskap

Nu är jag jätteglad för jag har haft sällskap i scraprummet ikväll änteligen :)
image234
Det är min älskade brorsdotter som har varit här och scrappat sin första layout om sin häst. Va tror ni....hon är ju hooked nu eller hur? Riktigt kul hade vi och jag tror att hon kommer att komma tillbaka för hon har ju öga för det här. Riktigt riktigt kul och en snygg sida gjorde hon fasters gotjej!

SBM 3:a!

Inte för att jag har fått någon tidning men the buzz is out så jag kan berätta att jag blev 3:a i Scrapbooking mm´s tävling scrapbookingmästare 2007!
image233
Redan när jag fick brev om att jag var uttagen som finalist så blev jag häpen och nu när jag har sett listan över finalister som placerade sig under mig så är jag i princip stum. Nu ser jag ju hur hård konkurrensen var och att jag knep tredjeplatsen känns overkligt. Ullis kom etta och Maraij tvåa och sen jag då. Jippie!! I´ve got the hippie hippie shake *sjunger* Nu vill jag verkligen ha mitt ex också så jag kan få se själv hur det ser ut! Så otroligt kul, helt fantastiskt!

Svenska clearstampsen

som jag tyckte så mycket om finns här inne på Inkywings sida nu. Finns även andra fina scrapstämplar där inne.
Någonting annat mycket roligt var att när jag var inne på deras sida och letade länken så såg jag att jag hade vunnit i deras utlottning!! Så kul! När man shoppade så fick man en liten "shoppinglott" som man fick fylla i namnet på och sedan hade de dragning. Lite flyt för en gångs skull. Ska bli spännande att se vad jag får

Papperskraft

Så var mässhelgen över och jag är hemma igen efter att ha besökt Papperkraft i Leksand.  Det var som vanligt jättekul att åka på mässa. Träffa trevliga folk, klämma o känna på alla kuliga scrapgrejer och lära sig lite nytt.  Inkywings-Lisa demade Silhuette och visst blev jag sugen...
image229
image230
image231
Till Hänglar var det låång kö, utan tvekan det mest populära bordet. Kikade länge på alla fina demokort, de var superba hela bunten! Bästa köpet jag gjorde under dagen var nog Inkywings nya clearstamps som jag fastnade för på en gång. De ligger inte ute på hemsidan ännu såg jag men ta er en titt senare. Så bra att det kommer svenska grejer med svensk text! Efterläntat. Bästa scrapnyheten på ett tag tyckte jag.
Annars är jag mest upptagen utav det faktum att jag är moster igen. Helt enkelt underbart!
image232
Har ni sett ett så gulligt litet knytte? Moster är förälskad!

RSS 2.0