Kärleksalbum

Hur många gånger kan man skriva "älskar" i ett scrapbookingalbum utan att det blir tjatigt? Så fort jag har en bild som inte är från något speciellt tillfälle men som är så fin att jag vill scrappa den så vill jag plita dit det ordet nånstans. Jag scrappar på för fullt här hemma fast jag inte kan visa nånting ännu. Igår kväll så satt jag och scrappade ett foto utav Ida Bus på stranden. Dels började jag längta som en tok till sommaren. Dels så slås jag av att jag hela tiden sitter o tänker "- men gud va söt hon är och gud vad jag älskar henne". Jag antar att man inte kan berätta för ett barn för många gånger att de är älskade men det vore ju kul för variationen skull om jag kunde komma på nånting annat att skriva min journaling om ibland :) Men samtidigt försöker jag skriva så som jag tycker, känner o tänker och kärleken till min lilla familj är den känslan som har överhanden helt klart.

För ett tag sedan hade Dick besök av sina släktingar när jag inte var hemma. Jag visste inte att Dick hade visat dem mina album. Nästa gång de här släktingarna kom på besök så var jag också hemma. Och då frågar en av dem mig om jag fortfarande höll på gjorde kärleksalbum? Kärleksalbum? Jag fattade inte vad han menade först, jag höll väl inte på att göra något sånt tema-album? Han såg väl att jag såg ut som ett frågetecken så han tillade "- ja dom här fotoalbumen du gör,( scrapbookingtermen är det just ingen som kan bland alla ickescrappare i min närhet)  Dick visade oss dem sist vi var här och det är väl kärleksalbum. "-Ja det är det ju" svarade jag. Och visst är det så! Så vill jag att det ska vara också för mycket av det jag gör och mina scrapsidor lite speciellt är ju just därför att jag vill visa upp och bevara min kärlek till min familj och annat som ligger mig varmt om hjärtat. Scrappingen är en kärlekshandling.

Så det är vad jag gör. Jag scrappar kärleksalbum! :)

Oppgave 2

midsommarjejen min
Så här blev mitt bidrag till omgång två utav liftcupen inne på Papirgleder. Jag liftade den här layouten.
 Längtar till sommaren nu så det kändes kul att scrappa den här somriga sidan på min lilla älskade midsommartjej. Mycket blommor blev det både med blomsterkrans i håret och en äng på layouten :)
Kul sida att göra och den utstrålar sån glädje tycker jag själv så jag är nöjd med denna sida med min söta lilla Ida Bus.

Alla hjärtans dag idag :)

Alla hjärtans dag idag :)
Och la familia har visat sig från sin allra bästa sida! På förmidda´n dök det upp ett blomsterbud här med en stor fin väldoftande bukett från min älskling med riktigt gullig kärlekshälsning i kortet. På eftermidda´n hämtade jag Ida Bus på dagis och då hade hon pysslat och gjort ett stoort hjärta till mamma o pappa på alla hjärtans dag med färg, glitter, fjädrar o grejs. Blev nästan tårögd när jag såg det, ofattbart att min lilla skrutta kan görs sånt!  Och sen en bild på hjärtat vårat själv i mitten. Så nu är slitna Smulan glad! Guldkornen mina! *älskar*

Härliga färgklickar

Kolla in den här sidan, urläckra franska färgklickar till papper från Rouge de Garance. De svartvita går inte av för hackor de heller...

rouge de g 5rouge de 4rouge de g3rouge de g2rouge de g1

Brrr!

-18 grader ute nu och inatt var det -31 enligt min/max-termometern. Ingen större risk för att vi åker på pimpelfiskepremiär idag som resten av byn. Meen att det är så kallt är ju en ypperlig anledning till att sitta och scrappa bilder från mässan i Göteborg i höstas istället :) Mammas lilla tjej visar större och större intresse för att vara med och pyssla. Hon har två mönstersaxar med trubbiga ändar som är "hennes" och hon kan redan med min lilla skärmaskin från Fiskars så det verkar ju lovande...kanske en liten scrappare in the making. Här testar hon mammas lilla fyrkantspunch, suveränt med tumgrepp så till och med hon orkar puncha själv.
lillpuncharen
Själv scrappar jag på här hemma fast jag har ingenting att visa idag mer än det här kortet som jag gjorde till Anna som fyllde år i veckan som var. Gillar verkligen Hennastämpeln från Fontwerks
Grattiskort

Nu har jag lärt mig

Nu har jag lärt mig
hur man får in fyra bilder på ett foto så att man kan framkalla småbilder på ett billigt sätt. Ja jag vet att jag är seg men det blev till slut *S*. En stor bildbunt landade här hemma i min postlåda igår så nu har jag massor av nya foton att scrappa och det är alltid lika kul när jag äntligen fått tummen ur och laddat upp bilderna så att jag till slut får se dem på fotopapper. Fotona här ovanför har Eddie knäppt så här ska snart scrappas en barn-med-kamera-layout. Passade på att bränna bildCD´s som extrakopior också när jag ändå höll på med bildmapparna så nu kan jag sova lite lugnare en stund framöver i förvissning om att mina älskade bildmappar finns kvar även om datorn säger poff! en dag.

Alla hjärtans på g

Alla hjärtans på g

Nu när alla hjärtans dag är på gång så kände jag verkligen för att scrappa det här fotot från förra året när Valentins namnsdag var till första oppgaven inne på Papirgleder. Skönt att vara färdig med den här sidan för jag blir inte riktigt klok på den. Den satt långt inne och scrappa och känns inte riktigt färdig, inte komplett och tog lång tid att scrappa. Men nu är den här och historien är berättad och in i albumet åker den, klappat och klart!

RSS 2.0