Distresstestning

allvader va
allavader ho

Den här dubbellayouten kommer ju inte riktigt till sin rätt uppdelad på 2 "rader" så här men jag ville visa att jag har testat att leka med mina distresser. Jag har ju en ansenlig samling av hela tre styvcken *L* här hemma varav en gröön som jag har fått som en RAK av Sara. *tackar* Jag försökte få till slask-känsla genom att använda mig av bubbelplast och magic mesh för att fixa "mönstret".  Gilar de här fotona på min söta lilla tjej och det förstorade fotot uppe till vänster kommer nog att scrappas om igen vid tillfälle.

Det går bra med mitt Bom-projekt och om jag inte hinner färdigt det innan helgen så hoppas jag hinna färdigt under Scrappiz cybercrop i helgen som jag tänkte vara med på i den mån jag kan. Skickade iväg en weborder till Fuji idag och kanske kanske hinner det komma rykande färska bilder som jag kan hugga in på, *håller tummarna*Roliga nyheter är att i helgen kommer det en tjej hem till mig som är intresserad av att börja scrappa :) Så äntligen kanske jag får lite sällskap i scrappandets galna och underbara värld, ska göra mitt bästa för att dra ner henne i träsket!

Önskelistan

Här kommer en del av min vill ha lista just nu
Heidi Swapp
75348-14375348-14275348-14175348-140
Creative Imaginations/Karen Russell Narratives
75348-13375348-13275348-131
7 Gypsies
75348-13975348-13875348-13775348-13675348-13575348-134
De här produkterna skulle jag bli väldigt glad om jag kunde hitta i någon svensk shop. Ännu mer glad skulle jag bli om det gick att hitta motsvarigheter med svensk text. Jag inte bara scrapsurfar idag utan jag scrappar också. Jag har påbörjat ett Bom-projekt :) Kommer att visa mera bara det blir färdigt
Bom-tema

En vacker höstmorgon

har jag hemma hos mig idag med solsken som gör höstfärgerna så vackra och varma
röbbbär
I skuggan ligger frosten kvar
frosten
Och vilken natt som helst så kommer jag att vakna och hela världen är vit, i morse var det -3 så det är bara en tidsfråga nu och Smulan drog på sig långkalsongerna när jag for till jobbet i morse. Kämpigt för en fryslort att ha hela långa vintern framför sig. Tycker att hösten är en fin årstid, speciellt en dag som denna med strålande solsken men gruvaren i mig kan inte riktigt njuta av den ändå utan tänker mest på det obehagliga som kommer efteråt.

Igår fick jag lite vemodig post i brevlådan, jag fick tillbaka mina layouter från Pysselpunkten och tanken slog mig att som det blev nu kommer jag inte att skicka in några nya heller. Jag ska rösta i tävlingen som avslutades i måndags och sedan är mitt dt-uppdrag för Pysselpunkten avslutat. Jag tar med mig många trevliga och positiva minnen från vårat trevliga gäng och har mycket att vara tacksam för iom att jag fick chansen att vara med och jag har lärt mig så mycket nytt. Det har varit urkul hela vägen. Tack! Det jag egentligen skulle komma fram till var att samtidigt kom även mina nya efterlängtade clearstamps från Autumn Leaves "journaling stamps" :D De kommer ni att få se på en layout inom en snar framtid kan jag säga för det riktigt kliar i fingrarna att scrappa med dem.

Mammas stora tjej

Mammas stora tjej
Kan nån tala om för mig varifrån den här stora ungen kommer ifrån?! Jag fattar det inte själv att min lilla tjej har blivit så stor som 2 år nu. Tycker att hon ser nästan vuxen ut på sitt första skolfoto, iaf jämnfört med min lilla lilla bäbis som jag hade en gång.

Hälskar er

Idag har jag inte en av mina bästa dagar. Lite off, lite nere, lite frusen, huvudvärk, pms och småstrul. Ingen dag som kommer att bli med på någon topplista direkt men inte så stora fel egentligen. Gått hemma här och småplockat och sorterat lite. Lade in Idas nya teckningar i barnens teckningsmapp och upptäckte att Eddie hade lagt ner den här teckningen i den;
Jag hälskar er
Det går ju inte att låta bli att le nu trots att jag har vaknat på fel sida :) Vilken kille!

Scrappat och lekt

Idag har det scrappats minsann så här hivar jag in dagens layouter snabbt

Liten flicka


Cool höstbebbe

En layout i rosa!

En layout i rosa!
Nu undrar ni kanske vad det har tagit åt mig som har gett mig på att scrappa i rosa?! De här papperen var också med i månadspaketet denna månad och när jag först såg dem blev jag helt ställt. Har aldrig fått till det med rosa.  Rosa tillsammans med andra färger är fint och starkare nyanser av rosa mot cerisa hållet och så är också fint men ljusrosa/skärt/grisrosa i stora lass kan jag bara inte med. Efter att jag hade gått förbi papperen här hemma och sneglat snett på dem ett antal gånger så kom jag på att jag kan ju faktiskt scrappa om min motvilja mot ljusrosa som bottnar sig i mitt råååsa flickrum. Jag fick nog en sån stark överdos av pastellrosa där så jag har nog inte återhämtat mig helt än idag!  Lina har också scrappat en sida om hennes motvilja mot rosa trots att hon är tjejmamma och jag känner verkligen igen mig där. Blir jätteglad om jag hittar lila kläder till Ida istället för det klassiska flickiga rosa eller röda.

Bestämde mig för att göra slag i saken och få papperen scrappade och ur systemet så jag dök ner låångt ner i fotolådan för att hitta igen det här långt ifrån perfekta fotot som är det enda jag har från mitt flickrum med de rosa tapeterna kvar tror jag. Jag tänkte att jag kan scrappa en riktigt vidrigt jätterosa sida för att verkligen illustrera och återge känslan jag hade för rosa rummet men...på något sätt så smög det sig med både grönt och brunt iaf. Jag kämpade på ett tag för att hålla de mönstrade papperen med de färgerna utanför men det gick bara inte! Så så här fick det bli. Mest nöjd är jag över att jag har fått en så gammal och risig bild scrappad och in i album så småningom! Sen eftersom jag är lite seg av mig nuförtiden med så få scrapsessioner så är det första gången som jag provade remsortrenden som bl a Sanna behärskar till fullo och har gjort många läckra sidor med och det var riktigt kul.

Besse Ponken

Besse Ponken
Var den elakaste lilla ponnyn här på byn tror jag. Han var liten, gmmal redan då, vit, sur i stallet och underbar att rida på ute i skog och mark. Han var så säker på foten och snavade aldrig ute i terrängen. Han hade också en liten vagn med cykelhjul på som man kunde köra honom med och han gillade verkligen att hoppa, det gällde att hänga med i svängarna för han hade bråttom bråttom på hoppbanan och genade gärna i kurvorna liten och smidig som han var. Var hindren kryss fick man se upp för annars så slog man i stortån när han började gena mot nästa hinder redan i upphoppet på det aktuella hindret.
Första gången jag träffade honom inne i stallet så automathögg han mig i magen så vi fick ingen vidare start på vår vänskap men med tiden  kom vi bra överens och hade jättekul tillsammans. Han älskade att vara ute, både i hagen och att bli morionerad i skog och mark och ridturerna kunde bli långa.  När Cowboy Coll från Crate dök upp i postlådan i Pysselpunktens månadspaket så tänkte jag att det var ett bra tillfälle att dokumentera den här lilla sura killen som jag till slut blev så bra vän med. ( Ok...det hade väl en anings aning med att göra att jag hade gula kläder på mig just här som matchade papperen precist...)
Han var 20/21 år gammal redan här på bilden och jag tror inte att han lever längre idag men jag kommer aldrig att glömma honom. Den första hästen som jag hade större eget ansvar för och det var en stoor sak för mig.
Fantastiskt kul att ha det här fotot så här i efterhand för det finns inte alls många bilder av mig från den här tiden i livet så jag tyckte att det var så kul att se hur jag själv såg ut också när jag hittade fotot som jag har fått av min barndomskompis Tre´z som hade tillgång till kamera redan på den tiden. Riktig nostalgiscrapping blev det mao om min egen uppväxt som omväxling mot att scrappa om Ida Bus barndom.

RSS 2.0