Everyday life

Här är Bom-projektet som jag skrev om för ett tag sen.  Vid ett tillfälle tidigare har jag även skrivit att även om jag inte har så mycket tid att scrappa så funderar jag mer och mer över och kring scrappingen och tankarna på senare tid har handlat en hel del om att jag vill få med dels mera vardag i mina sidor och anstränga mig mera för att verkligen berätta och få fram de historier som jag vill säga med mina sidor. Det har kanske märkt på slutet att jag har ansträngt mig mera med min journaling och de här sidorna nedanför är ett steg i att dokumentera vardagen.  Jag har funderat mycket kring vad jag egentligen vill ha med i mina album och vad Ida skulle vilja veta senare om det liv som vi lever nu så därför tog jag mig i kragen under Oktober månad och började ta med mig kameran överallt och knäppa bilder på det helt vardagliga, på jobbet, iaffären,maten vi äter o s v och bestämde mig för att dokumentera 5 dagar i vårat liv.Helt vanliga dagar. Mina Bom-sidor har tidigare oftast haft vit bakgrund så det fick även de här sidorna ha och jag bestämde mig för att ha samma storlek på fotona för bättre helhetsintryck och försökte på varje  sida skriva korta journalingsnuttar om vad vi alla i familjen gjorde den dagen, vilka tider jag jobbade eller inte, vad Ida gjorde på dagis, vad vi kollade på på TV:n, vad vi åt för mat, vad som kom i postlådan osv osv, vad jag oroade mig för den dagen och vilka funderingar jag hade just då. Det vill säga pusslet för att prova få ihop vardagen med jobb, småbarn, hus hem, hund, vänner o familj etc. Det aktuella just precis nu. Jag tänkte att om ett tag kan jag köra en ny femdagrsperiod och till slut har jag ett album fyllt av everyday life. Dels blir det naturligtvis kul för knoddarna att läsa senare men jag tror att även jag själv kommer att uppskatta att jag lyckades fånga en liten skärva av vardagen och få ner på papper för att titta på senare och minnas tillbaka hur det var under den här perioden i livet när allt snurrar på i 170 det inte finns tid till att stanna upp och reflektera. Som ni ser så har clearstampsen använts flitigt :)


Onsdag
Tordag
Fredag
Lördag
Söndag

Jag lever

Jag lever
Japp jag lever mina vänner, har fullt upp bara så det är därför jag är rätt osynlig online för tillfället. Tråkigt är det att inte ha tid att scrapsurfa nånting alls nu nästan. Jag har inte ens kollat in shoparna och beställt scrapgrejor på ett tag *chockad* Liite scrappat blev det i helgen iaf, gjorde den här lilla tavlan som en tjej beställt som julklapp av mig men några nya LO´s har jag inte att visa upp. Nu är det klart att jag börjar jobba 75% 1 Februari och det ska bli så skönt att inte jobba heltid och förhoppningsvis hinna med nånting annat än jobb,barn, hem och hund. Igår upptäckte jag att Ida hade fått en kindtand för ett tag sedan som jag inte ens hade upptäckt och då kanjag lova att mitt dåliga mammasamvete satte in rejält. Känns bra att jag har provat ta beslut som ska sänka tempot lite nu efter nyår.

Halloweenfirande

Japp så var jag tillbaka igen efter min lediga helg. Jag har varit och hälsat på min bästis över helgen och det har varit riktigt kul och skönt att komma iväg hemifrån lite grann även om jag såklart saknade Ida Bus. Vi har varit och discobowlat och käkat på kina och varit på halloweenfest och bara myst mest och fnissat.
gummanJag var tråkig och klädde inte ut mig någonting men här snygga sjuksköterskorna vann pris för bäst utklädda på halloweenfesten vi var på :) nursesTrevlig dubbelhelg!

Trevlig dubbelhelg!
 Hoppas att ni får en riktigt mysig dubbelhelg. Här hos mig skiner solen från en strålande blå himmel, väskan är snart packad och sen bär det av på tjejhelg *glad* Så här såg det ut utanför mitt jobb i morse så som ni ser så har vintern kommit hit nu men det går väl an just sådana här fina dagar :)

Croppat i helgen

I helgen som var så var det cybercrop inne på Scrappiz och som tur var så kunde jag vara med lite grann då och då under helgen. Det blev fyra bidrag för min del och det som känns bäst med det jag har scrappat den här gången är att jag verkligen har fokuserat på historierna bakom och på journalingen. Det här är sidor som alltid har haft en självklar plats i mina album men det har inte blivit av att jag har scrappat dem förrän nu.
angrar mig
en riktig stjarna
Fisketokiga

Den här sidan är lite mindre allvarlig och den gav mig tillfälle att inviga mina nya härliga clearstamps *kär*
jagopappa

RSS 2.0