Sista LO´n till Den Stora Utmaningen

Nu så har jag scrappat färdigt den sista´layouten till den stora utmaningen! Nu har jag gjort färdigt varenda utmaning under de här tjugo veckorna vilket snabbt räknat innebär att jag har scrappat 20 LO´s! Så skönt att det äntligen är färdigt nu men det känns lite tomt samtidigt för det har varit super kul! :)

Gäster vä

Gäster hö

Härligt att äntligen ha börjat scrappa bilderna från Ida Bus 1-årsdag. De här sidorna handlar om gästerna, blir nån sida till sen med tårtan och presenterna etc. Skönt att ha börjat beta av lite bilder iaf! Har inte scrappat knalligt på ett tag så nu var det dags igen, kul som vanligt! Sen har jag använt symaskinen igen också, naturligtvis blev jag förbannad ett par gånger på den även idag men jag tycker om looken på sidorna så jag kämpar med att prova lära mig använda den ordentligt. Minns exakt varför jag bara hade en 3:a i syslöjd nu när jag håller på för jag har noll tålamod med trassliga trådar och grejer.

Lurviga luvor

Lurviga luvor LO

Näst sista LO´n till den stora utmaningen, bara en LO kvar nu sen har jag gjort alla utmaningarna under 20 veckor! Tiden har gått fort fast nu känns det samtidigt skönt på ett vis att kunna scrappa annat. Det har varit svårt att få tiden att räcka till med 3 utmaningar i veckan men det har gått på nåt knepigt vis. Det var den stora utmaningen som  fick mig att sätta fart och scrappa mer regelbundet och det är jag jätteglad och tacksam över!  Det har blivit många layouter till mina album!  Utmaningen som den här LO´n är gjord till var att man skulle scrappa en Bom-sida om sitt favoritplagg eller skor. Det fick bli mina älskade luvor som används flitigt! Ida Bus fick vara med även här fast det är en Bom-sida eftersom det knappt finns ett enda kort på mig utan henne i famnen, måste verklgien ta mig i kragen och bli bättre på att plocka fram kameran även när hon inte är i näheten! Den stora blomman gjorde att scannern väfrade samarbeta riktigt så stitchningen blev därefter but you get the idea. :)

Idag är jag tacksam för
- att regnet gav vika för solen idag så att jag äntligen kunde kratta färdigt slänterna runt gården, så skönt att ha det gjort!
- att mamma är sticktokig så jag har en hel låda fylld med underbara garner i alla möjliga nyanser
- att  så många blommor har lyckats övervintra i landet och tittar fram i år igen.
- att jag har fått låna hem symaskinen, så kul att sy på sidorna
- att jag har världens sötaste lilla dotter såklart!

Nya dt-layouter

Nu har månadspaketet  från Pysselpunkten för Maj månad landat i postlådorna hemma hos alla kunder så nu får jag visa layouterna som jag designade utav det paketet, tyckte verklgien det var fina saker denna gång, härligt spralliga papper från Ki memories i glada sommarfärger och vackra mer klassiska papper från all My Memories. De stooora blommorna från Bazzill bara älskade jag så de har jag redan beställt fler utav! :)

Här kommer den första med mosters älskade Toria, ingen risk att den här tjejen har tid att posera för nån bra bild fast å andra sidan visar de här bilderna destå mre av hennes personlighet

Yrvädret Viktoria

Den andra här handlar om när jag och pappsen skulle åka upp på Vinfageråsen = utsiktspunkt så jag kunde fota lite läckra bilder därifrån i kvällssolen. Det var ju bara det att han berättade så många historier om allting som vi for förbi på vägen dit och körde så sakta så när vi kom dit hade solen redan gått ner... Men det blev de här bilderna och en berättelse om hur typiskt det här är för honom och om hur mycket jag faktiskt tycker om att lyssna på honom bnär han berättar om livet i skogen förr i tiden.

Den här LO´n är gjord som en utmaning inom designteamet att lifta en av chiefen Linas LO´s också så alla i dt har gjort sin egen tolkning, superkul! Jag blev mest nöjd  med rubriken på denna. Här kommer min LL = Linalift

HP span

Sen sist men inte minst så blev det en riktigt festlig LO om den nyaste stjärnan i famijen Tykons, min lilla systerson Anton. Fösta sidan med honom som välkomnar honom till världen. Moster älskar dig lille prins!!

Lille prins

Japp, det var vad jag pysslade på med förra veckan! Titta in i galleriet för att se vad de andra i dt gjorde utav paketet! :)Annars sitter jag mest och är nervös just nu för när som helst så kommer resultatet att presenteras utav månadutmaningen Maj inne på Papprika:

Ida och morfar

Ida och morfar

Idag har Ida Bus och jag varit hemma hos mormor och morfar. Ida har ingen riktigt bra dag idag och det mesta är fel så vad gör man då, jo sätter buset i bilen och drar ner till morfar!  Han haffade henne direkt ur bilen och körde henne i skottkärran ner på gården. Det var inga problem, hon följde med morfar på en gång, brydde sig inte ens om var jag var nånstans. Hon satt parkerad i skottkärran och tittade fascinerad på allt han gjorde, högg ved, använde motorsågen, plockade ihop skräp efter vintern o s v. Själv satt jag en bit bort och studerade dem och fick rätt starka flashes tillbaka till när jag själv var  liten och satt och studerade hur pappa jobbade på samtidigt som han pratade oavbrutet. Jag älskade det när jag var liten och nu gör Ida det också, härligt! Det värmer i hjärtat att se vad mycket de tycker om varandra de här två! Det blir ingen lista över tacksamhet idag, det räcker med det här ovanför! Tack!!

Imorrn kommer det bilder på en laddning nya LO`s :)

Ida Bus kämpar på

Ida Bus kämpar på

Hon gör allt för att klä på sig själv och försöka övertyga mamma om att det är kul att gå ut i regnet!! Fast blixtlåset har hon inte lyckats komma på hur man handskas med riktigt ännu som ni ser. Det första ida säger när hon vaknar nu för tiden är "gåka, gåkas, gåååka!" Hon ska ut och åka hon! Direkt hon kommer ner för trappen och har druckit ur vällingen börjar hon prova olika mer eller mindre lyckade klädkombinationer och ska ut!
Egen påklädning

Sådär ja mamma, nu är jag färdig!

Inga nya LO´s att visa idag men det kommer ett gäng designteamslayouter på Fredag! :)

Scrappar på för fullt

Jag scrappar på för fullt här. Idag har jag gjort färdigt en till dt-layout till Majs månadspaket men dem får jag inte visa ännu så jag laddar upp dt-sidorna till förra månadspaketet istället så länge. Tänk vad det pirrade i magen på mig då när jag öppnade mitt första paket med scrapsaker som jag skulle göra dt-sidor av, ett riktigt spännande äventyr det här! :-D

Vi i designteamet har gjort en liten specialare och utmanat oss själv även denna månad och överraskat chiefen med, såå kul men det får jag inte heller visa ännu men det kommer snart,

Glädje

Sint bebbe

En LO om hur jag och Ida Bus dansar här hemma i vardagsrummet och en LO om Idas Grodans hemska magknip när hon var liten bäbis. Det var roligt att använda chipboard, de här kommer från Basic Greys undressed hardware och jag målade dem till önskad kulör med akrylfärg, gick utmärkt.

Flippat ur

Eftersom jag håller å med slutspurten på Den Stora Utmaningen nu inne på papprika så var det den här utmaningen jag bestämde mig för att jag skulle göra idag;
Produktutmaning
Uppgiften: Använd dina rester! Kanske har du bara rubons kvar i bokstaven R, stickers i A och andra småpryttlar som bara ligger ensamma kvar. Använd dom! Sväva ut, lek och ha roligt och blanda allt du har
Och på nåt sätt så tolkade jag det som att bli helt galen! Det första jag kom att tänka på när jag läste det här var att jag ska använda upp mina små bandbitar som jag har sparat i en burk på scrapbordet så det bestämde jag mig för att jag skulle ha med. Få se nu...vad har jag mer för rester? Började plocka bland scrapgrejorna och hittade mycket pappersrester från den här LO´n
Glad Påsk dubbeln

Ja men vad bra, kanske ska passa på att använda upp lite av det här nu då...få se...vad ska jag ha för foton..har jag några färgglada som kan passa till den här blandningen? Ja få se nu, gul cykelhjälm och lila tröja på Ida Bus...ja de kan gå ihop med papperen. Smackade dit de redan utstansade fyrkanterna under fotona och började plocka med banden...och plockade...och plockade... Såg totalt crazy ut hur jag än placerade dem. Till slut blev jag så förbannad på alltihop att jag bara smackade dit alla band utan att fundera mer på det och suckade ett antal gånger. Klistrade fotona ovanpå...ser tomt ut...skulle ha mattat fotona...fram med akrylen as usual. Över till rubriken, hmm jag har inga stickersrester att använda direkt så blir det såklart foamisarna. Få se nu...vantarna är blåa/gula/gröna och röda så då får rubriken också bli det. Hmm...ingen bra plats över för journalingen med vit penna...Ahh! svart text direkt på fotona med den suveräna millenniumpennan och tja, färdig!

1:a cykelturen

Idag är jag tacksam över:
- Att Ida har en så underbar morfar som tar med henne ut på äventyr, idag har de åkt fyrhjuling tillsammans.
- Att Sessan inte fäller så mycket hår just nu  och alla i familjen är nåja förhållandevis hundhårsfria
- Att jag inte har haft just nån huvudvärk idag
- Att jag har städat fram skrivbordet mitt så jag ser att det är gjort av trä - skönt!
- Att min älskling lagade middag åt oss och satte upp en bricka som stänkskydd mellan spisen och köksbänken som jag åter igen har ockuperat med mina scrapgrejor. Det är kärlek det!

Sista månadsutmaningen

Sista månadsutmaningen

Igår öppnades det dolda albumet upp för bidragen till Majs månadsutmaning i Den Stora Utmaningen på Papprika så nu kan jag visa mitt bidrag här. Man skulle scrappa en Bomsida om det som man är bra på och om det positiva fast utan foto. Jag valde samma färger som flera av mina andra Bom-isar. Jag doodlade lite på den förra också men här blev det ändå mera istället för foto. Röstningen ska vara färdig nästa fredag så jag hoppas hoppas nu att sidan går hem. Den härligt gröna ramen har jag fått i en RAK från Sara, tack vännen!

Jag har två sidor till scrappade också som jag inte kan visa ännu eftersom de är gjorda av månadspaketet från Pysselpunkten som inte har skickats ut till kunderna ännu men de kommer senare.

Igår landade nya Creating Keepsakes i postlådan så nu har jag en härlig lässtund att se fram emot i helgen! Min absoluta favvotidning:-D

Pysselpunkten har fått en ny blogg också som ni kan kolla in här Där kan ni också läsa om den nya tävlingen som pågår nu, kan vara värt att spana in, jättefint pris som väntar på en vinnare.
Igår kväll satt jag också och kommenterade alla bidrag i Pysselpunktens förra tävling när jag skulle rösta, så otroligt många fina bidrag! Så härligt att se allas vackra sidor, ta en titt i galleriet!

Scrappat i helgen

Nu i helgen blev det äntligen lite scrappat igen. Dels en LO utav Pysselpunktens nya månadspaket Maj som jag inte kan visa ännu men så mycket kan jag säga att paketet är väldigt fint den här gången och jag tyckte mycket om det. Sen blev det en dubbelLO till Papprikas stora Utmaning, en av utmaningarna denna vecka var att man skulle lifta den här layouten
Scraplift v.19

Scrappad utav nicket  "Clara" inne på Papprika, hon i sin tur hade inspirerats av "Cattis" som har många riktigt fina lekfulla LO´s i sitt galleri som jag måste kolla in närmare senare.
Min tolkning blev så här;

Klassfest vä

Klassfest hö

En dubbelLO med foton från våran klassfest som vi hade i somras här hemma hos mig. Det var en riktigt kul dag! En riktigt klassisk klassfest med tipspromenad och femkamp och det ser ni väl på städfotot att vi hade kul ;) Kolla in de glada blommorna jag har använt, de är Queen & Co´s nya kuliga dekorationer som kommer i jättesöta förpackningar som ser ut som smink. Queendekosarna kommer från Pysselpunkten så jag har även laddat upp LO´n i galleriet där som produktinspiration. Som vanligt lite scanningklag, akrylfärgen är egentligen starkrosa = matchande.

Så himla kul att vara DT-medlem, kan fortfarande inte riktigt smälta att jag verkligen är det :)   Tack!

Idag är jag tacksam för:
- Min nya dymo från Clas Ohlsson som fungerar utmärkt till en billig penning. (Dymo Amega artno.31-1849 110kr)  Gillar verkligen att använda den på mina LO´s!
- Att jag_har_världens_finaste_lilla_dotter!
- Att allt är färdigt nu och beslutet är fattat, det blir flytt av.
- Att jag har fått lite lugn och ro i helgen
- Att min älskling tvättat och vikt all vår tvätt så nu är korgarna tomma i ett par minuter                   

Att leva i nuet

Alltid

Att leva i nuet är en av mina största utmaningar just nu. Jag har gjort den här LO´n förut för att påminna mig själv om detta men det är en utmaning varje dag för det är så pass svårt. Dels så har jag ständigt splittrad uppmärksamhet vad jag än gör, måste alltid hålla ett öga på Ida Bus etc. Dels så oroar jag mig alldeles för mycket, oftast i onödan dessutom. Mycket energi sipprar iväg i onödan på detta tyvärr. Känner att jag hade behövt lite rugn och ro för att reda ut tankarna i förvirrade knoppen, hoppas att jag kan få det nu i helgen.

Idag är jag tacksam för;
-Att snart är det helg igen och älsklingen kommer hem
-Igår fick jag ett nytt månadspaket i postlådan som jag hoppas kunna hugga in på i helgen
-Inga myrkrypningar i skuldran efter massagen i Söndags. Ljuvligt!
-Att solen skiner idag också, härligt!
-Och sist men inte minst, att vi har hittat ett billigare hus att bo i nu

Äntligen scrappat Crate!

Äntligen scrappat Crate!


Nu äntligen har jag scrappat med de underbara Cratepapperen från Pysselpunkten. Alldeles för mycket krattning och doning här hemma hos mig och för lite scraptid men det blev iaf en LO! Jag blev så inspirerad av min mentor Saras stugalbum som hon scrappat med Cratepapperen så det fick bli bilder från en av våra sommarstugor. Kan ju säga också att allting är inte så snett o vint på LO´n IRL, det beror på stitchningen, lite härlig luft längst ner försvann också i scanningen.(Blä) Härligt att ha scrappat lite igen! LO´n är gjord efter den här skissen från Papprika, jag håller fortfarande på med Den Stora Utmaningen där.
Nu ska jag ut i solen med Ida Bus igen!

Dt-utmaning

Ok Eddie

Anna i vårat dt kom på den mycket roliga idén att alla vi i designteamet skulle tolka samma skiss, vi använda alla samma papper, Kids Max från senaste månadspaketet från Pysselpunkten. Igår kväll hade vi "jobbsnack" via msn och då laddade vi upp allas tolkningar och överraskade chiefen. ( Titta på Linas supersnygga LO´s också!) Jättekul att se hur otroligt olika sidorna efter skissen blev, titta här får ni se!

Jiippie band!!

Här ser ni vad som låg i postlådan hemma hos mig idag! :-D Som den bandomanen jag är så känner jag mig smått euforisk just nu, ska klappa om dem en stund innan jag sorterar ner dem i mina godisburkar.
Bandorder

Jag beställde från Reasanoble ribbon i Onsdags och redan idag kom lilla paketet. Supernöjd! Kanonservice verkligen, en timme efter att jag tryckte på köpknappen fick jag ett mail där det stod att min order var packad och på väg.
Cirka 4 kronor per yard kostade det med frakt och allt.
Tror snart att jag måste prova att göra en dekorerad leklayout a´la Elsie Flannigan snart med en massa snippets och knappar och grejs. Älskar alla färgerna!

Förutom bandlyckan så lyckades jag fånga Ida i ett moment på bild som fick mig att se att nu är det ingen tvekan om att hon är på väg in i trotsåldern. Ena sekunden såg hon precis lika änglalik ut som vanligt när mamma åter igen kom farande med kameran;
Ängeln

Sekunden efter växte hornen ut på henne och hon började dra Sessan i svansen. När jag sa åt henne x antal gånger att hon skulle vara snäll mot hunden så gjorde hon ett väsande ljud och såg ut så här;

Lillmonstret

Ser ni den glimten i ögat, jag blir ju lite rädd nästan. Fast som mamma är det väl bara att inse att hon har flera sidor hon också och kommer inte att vara mammas lilla änglasöta bäbis alltid. Sticker lite i mitt mammahjärta. Bara att inse, Ida Bus är ett barn nu och inte en liten hjälplös harmlös bäbis längre. Och barn kan vara elaka, t o m mitt barn! Hemska tanke.

Papprikavinsten

Vad är det här
 Med den här LO´s så lyckades jag vinna Papprikas månadsutmaning Mars. Temat var snö och lek och rubriken skulle innehålla en fråga som besvarades i texten. Jag tänkte direkt på det här fotot på Ida Bus där hon sitter och funderar på vad sjutton det är som har fastnat på hennes overallärm. Jag tog med foton från två olika tillfällen för att visa hur fort hennes utveckling rusar framåt. Från att bara sitta orörlig i snön och titta till att busa runt i den som sjutton på bara ett par månader. Så idag låg alltså min vinst i brevlådan, en påse brads och en påse bokstavsknappar. Alltid kul med scrapgrejor i brevlådan!
Papprikavinst

Helt otoligt kul att jag lyckades vinna tycker jag fortfarande, tack till er som röstade på mitt bidrag! :-D

Solen skiner med varma härliga strålar och jag och Ida Bus har varit ute i flera timmar, det är fascinerande att studera henne på hennes upptäcktsfärder, tänk att hon har blivit så stor och självständig min lilla skrutta! Mammas hjärta! Idag slog de också ut de efterlängtade lila krokusarna. Inga gula har kommit upp så det verkar inte som om de har klarat att övervintra tyvärr. Lila och gult är snyggt tillsammans tycker jag. Så härligt med vår för en blomfantast som mig själv. Älskar att se alla färger efter en trist vitgrå vinter!

Krokusar

Annars är det en rätt kass dag i dag trots att solen skiner. Ont i kroppen och trött. Det tog över två timmar att sova ner Ida idag bara för att jag kände mig off såklart, annars somnar hon på 10 minuter. Så idag blir inte mycket gjort här men det är ok, det får lov att vara så idag nu då, inte mycket att göra åt. Läängtar till Söndag då jag ska iväg på massage och helrenovera mig :-D

Idag är äntligen våren här

Idag är det riktigt soligt och varmt och jag har varit ute med bustjejerna mina = Ida Bus och min hundtjej Sessan i ett par timmar. De första krokusarna har slagit ut idag men bara de vita än så länge. Mina favoriter är de lila och de är på gång de också så har jag tur kan jag njuta av dem imorrn
Vårvovven
Sessan spanar medans Ida Bus tröttnade ur på snön och hjälpte mamma att skotta ut den så den tinar fortare, klok liten tjej va?! ;) Och stark också!
Ida är trött på snön nu

En rätt rolig postdag idag också. Garnswappen från Scrappiz landade i postlådan tillsammans med lite brads jag beställde innan helgen. Det var inte med ett enda grönt garn som jag hade hoppats på att kunna swappa åt mig till blomrankor o s v men garnet som ligger framför bradsen på bilden tyckte jag var riktigt härligt. Tack till alla som var med och swappade, alltid kul med nytt lurv att sortera in i min fiina garnlåda. :)

Rolig post idag

Ingenting scrappat än idag och jag vet inte om det blir heller. Känner mig rätt off idag. Eftersom jag skrev igår att jag var så tacksam över att jag är friskare så satte magkatarren in med full styrka igår kväll. Elden i magen höll mig vaken typ hela natten så halv sex gav jag upp och klev upp. Därför är jag naturligtvis skittrött och har huvudvärk nu men vem vet,  scrapsuget kanske sätter in senare iaf.

Art Journalsida i svartvitt

Art Journalsida i svartvitt


Idag blev det lite pyssel när ida Bus sov middag. Vi hade varit ute ett par timmar och krattat löv runt snön som fortfarande inte tinat av gräsmattan helt så när jag kom in så ockuperade jag köksbänken med scrapgrejorna igen, tyckte att jag hade gjort rätt för det.  En snabbis gjord till Annonsutmaningen på Papprika, inspiterades av färgerna i tapeten och texten i annonsen "från svart till vitt" Den tog två timmar att göra och det är snabbt jobbat för en segscrappare som mig. Gillar verkligen de här mer lekfulla sidorna som ger mig tillfälle att experimentera lite och få aktuella tankar ur huvudet. Dessutom ett utmärkt sätt att prova nya ideér och tekniker och få fart på kreativiteten.

Idag är jag tacksam för;
- Att min kropp har återhämtat sig avsevärt efter graviditet, märktes så väl nu när jag var ute och krattade. Minns så väl hur det kändes då när jag nätt och jämt ens orkade lyfta krattan.
- Min underbara dotter -Alltid varje dag!
-Att jag har en så god vän att jag kan prata om allt med henne och bara vara som jag är.
Puss på dig Gumman!
-Att vi tog oss råd att köpa digitalkameran för 2 år sen
-Att Lina gav mig chansen att få vara med i hennes dt *fastnitat leende*

Idag blev jag påmind om åter igen att man måste ha backup på sina digitalbilder utifall datorn får hårdsmälta när jag hörde att en scrapväns dator hade fått det och hennes bilder från ett år tillbaka kanske var borta med vinden så nu har jag bränt bild-CD´s idag.  Bra att det äntligen blev gjort!
Kram på er snuttisar!

En riktigt regnig dag

En riktigt regning dag

En riktigt regning dag här både ute och lite inne hos mig. Antar  att det positiva är att snön smälter snabbare ute nu, mina krokusar har tröttnat på att vänta på att snöeländet ska försvinna och har börjat växa upp genom den. Tuffa små solstrålar.

Är lite seg och trött överlag idag så det har inte blivit någonting pysslat. Har uträttat ärenden på bynn och äntligen planterat om några av mina krukväxter som var riktigt nära kvävningsdöden i sina alldeles för små krukor. Dick drog iväg till lastbilen igen tidigt i morse så nu är det bara brudarna hemma i stugan igen.

Har inte pysslat nånting ikväll men visar upp dörrskylten som jag gjorde till Scrapaddicteds tävling här ovanför, tänkte att Jane och de andra som har turen att bo närmare kan använda den med ett mått humor i nya workshopen. Mineringen framför får hon fixa själv! ;) Blev lite väl mycket militärtema men men*L*

Har egentligen scrapsidor som väntar på att bli gjorda men känner inte riktigt att jag har lust idag, måste dessutom tänka till ordentligt inför månadsutmaningen i Den stora utmaningen där man skulle göra en Bom-sida som en riktig egosida utan foton där man berättar vad man är bra på. En riktigt bra utmaning som jag som alla andra verkligen behöver göra för det är mycket lättare att klanka ner på sig själv och hitta det negativa. Fast just idag är det ju just smånegativ jag är så den sidan får vila till en annan dag.
Sen skulle man även knäppa en bild på det man är mest nöjd på hos sig själv och det tål att funderas på, det första som jag spontant kommer att tänka på är mina bruna ögonon som jag har fått efter pappa och som jag älskar men det kändes samtidigt lite småtråkigt. I vilket fall så måste jag verkligen prova att vara med på flera foton själv för det finns inte många med bara mig på och det är ju inte speciellt lyckat om jag ska Bom-scrappa. Får se om jag ska skjuta på alla måstesidor för en kväll och bara smälla ihop nånting på kul senare ikväll.

Idag är jag tacksam för:
- Att min mammas starroperation gick som den skulle idag och det verkar som om hon kommer att få tillbaka synen
-Att Ida är lugnare och sitt vanliga solskensjag nu när tänderna har växt färdigt för den här omgången
- Att hur det än är så går vi mot våren
- Att jag fick hjälp att samla mod för att ansöka om en mentor i Scrappiz mentorsprogram, kommer att skriva mer om detta senare
- Naturligtvis är jag som vanligt överlycklig över min lilla familj
-Att jag har en sån snäll hundtjej som accepterar Ida Bus hårdhänta kärlek

Första dt-layouten

Första dt-layputen

Jahapp, nu har jag fallit för grupptrycket *asg*och skaffat mig en blogg jag också. Tänkte att den förutom att visa upp mina scrapsidor kan fungera som journaling i viss mån inför kommande sidor. Det har ju hänt en hel del med min scrapping sen jag började med Den Stora Utmaningen på Papprikas forum i början av året så det här är väl nästa steg, att visa upp på en "egen sida" vad det är jag pysslar på med.
Jag kommer ju antagligen att bli hårlös nu innan datorn och jag har lärt oss samarbeta angående den här bloggningen men då får ni ju ha på era samveten att ni har gjort mig skallig sen då, det där sista var enbart riktat till er som tog åt er av äran. Ni andra kan bara ta det lugnt med samvetet. ;)

Nu hinner jag ju inte dra hela fascinerande storyn direkt om hur det gick till när jag blev dt-medlem för Pysselpunkten men det har jag i alla fall blivit och är mycket lycklig, glad och stolt över det!
Så här kan ni hålla tillgodo med min allraste förstaste designteamslayot så länge! *glad*

Söta drömmar!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0