Flyttstäd & DT-layouter

Så här ser det ut där jag sitter och skriver just nu
Flytten 2

Jag har golvet i datorrummet + köksgolvet och bänkarna kvar att städa och sen är vi äntligen ute, vi har jobbat på som attan hela helgen här så nu är jag stel som en 80-åring den här morronen, skönt att det är slutspurt nu! Sen återstår bara att få alla grejerna i ordning i nya huset också....
Flytten 1

Ska betala räkningarna nu bara och sen drar jag ut datorn och flyttar den med. Jag kommer nu att vara utan internet/ADSL ett tag fram över men jag kommer igen så fort jag blir uppkopplad igen, Jag ska lägga in ett inlägg med nya adressen inne på Scrappiz RAK-forum senare men vi har beställt eftersändning också. Telefonnr:en kommer att förbli den samma men även telefonen stängs av fram till Onsdag nu så plinga på mobilen fram tills dess.

Här kommer Julis dt-layouter, inte så många denna gång av förståerliga skäl, ´har mest packat kartonger sista tiden
I solen 2
I solen LO1
En dubbel om Idas första påskfirande, vi åker alltid upp i fjällen på påsk så det här var hennes första skotertur vid 6 mån ålder, hon tyckte det var jättekul och spännande, inte ett dugg rädd. Särningen i henne som gjorde det tänker jag ;)
Förskolan LO
Och sen den här enkelsidan om Ida Bus förskolestart, här har jag slagit nån sorts rekord i antalet bilder på en sida tror jag. Jag skannade in det mönstrade papperet och skrev ut det på vellum för att kunna ha mitt egna textpapper under, jag är mycket för lager-på-lager känslan.

Nej, tillbaka till trasan!


Gasen i botten

Hej igen, en tråkig bloggare kommer igen här. Det är såå fullt upp för oss just nu så det är därför det blir långt mellan inläggen i bloggen. Jag har tagit mig tid till att scrappa ändå men det är dt-layouter som ni får se sen när månadspaketet har hunnit fram till kunderna. Jag har knappt ens haft tid att fota speciellt mycket men här kommer  lite Ida Bus bilder i alla fall.

Vi har ju haft Festveckan här hemma och i Fredags på Marknaden så fick Ida Bus testa att köra minibärgare. Pappa är naturligtvis överlycklig över dotras fascination av allt som är stort och brummar och visar gärna var gasen sitter. Annars så har vi inte hunnit med så värst mycket festveckeaktiviteter det här året. Ja vi var uppe på pistolskytteklubbens prova-på-kväll och familjen Tykons lyckades plocka hem två vinster i deras trekamp så det var ju lite kul även om vi höll på att bli totalt uppätna av alla knotten.
Lastbilsföraren

Annars så kämpar vi på så smått med att få Ida Bus att förstå att man kan uträtta sina behov utan blöja men det är inte det lättaste minsann, det krävs alla leksaker vi har i huset för att få fröken att sitta stilla på pottan i mer än 2 sekunder.
Pott-träning

Som ni alla vet vid det här laget så håller vi på att flytta för fyllt, på Måndag ska vi vara ute härifrån och jag vet redan vad vi kommer att sakna altanen och gräsmattorna men förhoppningsvis finns det annat som väger upp i det "nya" huset. Så hej då vita huset!
Springer fr huset

Sommarflickan min

Sommarflickan min

Nu har jag scrappat ett av mina absoluta favoritfoton av Ida Bus till en tävling hos Anna Scrapbooking. Det var kul att scrappa den här sidan eftersom att jag scrappade den enbart för min egen skull och den känns mycket som mig med de starka färgerna, blandning av gammalt och nytt och inte allt för mycket dekorationer och dessutom har jag använt oh-film igen som jag verkligen gillar. Som ni ser så är sidan inspirerad av Karen Russell som har en scrapstil som jag verkligen gillar. Fotot å andra sidan visar Ida så som hon är så det här är en sida som känns äkta och så som det "ska" vara! Det här fotot tog jag precis när jag började scrappa och jag har scrappat det förr men jag kände att jag sa inte allt jag ville säga på den sidan så det här är ett nytt försök och vem vet, den kanske blir scrappad igen den här bilden. Jag minns det så väl ännu när vi tog den här bilden, det var första gången som jag planerade ett foto och tänkte på bakgrunden och ljuset och så vidare och det var ett helt nytt sätt för mig att tänka. Eftersom jag är totalt scrapskadad idag så känns det helt naturligt och fullkomligt normalt att man håller på stökar så nu för tiden även om resten av familjen blir helt matt på mig och min kamera. Sen är ju oftast spontanbilder mest lyckade i vilket fall men när man inte lyckas få till sådana så kan det vara en bra lösning att arrangera lite grann he he

Snart kommer det ett nytt månadspaket från Pysselpunkten i brevlådan så jag antar att nu blir det till att scrappa dt-sidor ett tag framöver och det ser jag fram emot. Det är spännande varje gång att öppna paketet och bli överraskad över innehållet. Stressad är jag förståss fortfarande för nu rullar det på fort här hemma. Vi flyttar allt eftersom och jag börjar jobba igen på riktigt på måndag som personlig assistent. Denna vecka är det festveckan här hemma i byn men aktiviteter och marknad och grejer och mycket folk jag känner som har flyttat är hemma på besök inklusive min syster med nya bäbisen så det är mycket som ska hinnas med men det är bara roliga saker. Ser verkligen fram emot mitten av augusti när vi äntligen förhoppningsvis har flyttat färdigt och kommit i ordning i det för oss nya huset.

Ett föremål i rörelse tenderar att stanna i rörelse

Scrappar på i sommarvärmen med lite nyare foton denna gången., en dubbel gjord för Pysselpunktens räkning med nya chipboards från Mayaroad. Min älskade Ida Bus favoriter under juni månad när hon är ute och leker. Väntar så på att få sätta saxen i Karen Russells nya papper men innan jag får tag på dem så scannade jag in en gammal räknebok och fixade ett eget papper med lite antik finish och fixade egna "Russell-rubriker" genom att leka lite med dingbats och textrutor. En av mina få rosa layouter blev det. Jag älskar de här papperen från Rhonna/Autumn Leaves som var med i senaste månadspaketet från Pysselpunkten.

Rörelse vänster

Rörelse höger

Idag är det också en riktigt rolig postdag! Min vinst från den Stora utmaningen landade i postlådan idag, ett paperpack från MM, tillsammans med sprojlans nya CK och nya DT-grejor från Pysselpunkten. :)
MM Olivia

CK Augusti

Så ikväll blir det riktig mysstund med läsning!

Kolla in "MiniMe"

-"Kolla Smulan, det är Minime" sa Dick imorse när han hade klätt på dotra. Så himla gulligt så jag fick lov att knäppa kort på dem i deras gemensamma outfit :)

Mini me

En annan kul sak är att våran dotter äntligen har fått hår på huvudet och inte vilket hår som helst utan riktiga lockar, ni kan tänka er att jag är och pillar på de där skruvarna bra många gånger per dag!

75348-64

Sen har vi naturligtvis provat att ha tofsar också men de får inte sitta kvar någon längre stund...

Idatofs

Vilken min va?! Ni kan tro att jag älskar de här två!!!


Scrappat råååransche!

Nu så har jag äntligen lekt lite med en del av mina nya saker från mässan. Jag gillar verkligen Heidi Swapps foamisar, alfabetet har jag haft förut men hibiscusarna köpte jag i helgen och de kommer jag att använda fler gånger för jag tycker att de är snygga. Grönt och orange är så himla härligt tillsammans och färgtokig som jag är så gillar jag den här dubbeln. Cirkelleken blir nog också återkommande, kanske redan på nästa LO. Håller på klurar på att hitta foton som passar att scrappas i orange+turkose för det är också väldigt snyggt men jag har inte hittat ett sånt foto ännu.

Som ni ser så trivs de väldigt bra tillsammans vovven och Ida Bus och det är vi väldigt tacksamma för. Det blev inga svartsjukedramer alls när vi kom hem från BB med en ny bäbis utan Sessan accepterade direkt att bli "storasyster" och idag har de så jättekul tillsammans när de är ute på gräsmattan och busar. De här fotona är från ifjol och Ida Bus är så liten så liten och har precis lärt sig att sitta stadigt själv. Smultronmärket på kinden är också illrött här fortfarande. Ännu en sak att vara tacksam för, att märket bleknade innan hon började på dagis, vill ju inte att hon ska behöva kallas för "fläcken" eller nåt.
1:a myggbettet LO vänster

1:a myggbettet LO höger

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter helgens äventyr, d v s vi kom väl hem i söndags kväll men jag har inte hunnit blogga nånting. Hittade så klart en hel massa att shoppa nere på Papperskrafts-mässan i Leksand. Mycket ååårange blev det eftersom det är det som fångar mitt öga mest just nu.
75348-59
Köpte även lite foamstamps, en del CS och lite mönstrade papper samt mina första distresser och hela 1 rubberstamp *kors i taket* En snygg textstämpel med åldrat stuk. Så nu måste jag lära mig att montera illa kvickt så jag kan prova den. Hade jag bara tid så skulle jag inte gör annat än scrappa. Jag hoppas att jag hinner vara med en del på cybercropen i helgen.

Annars så är det bra med oss i sommarvärmen, vi är ner till sjön minst en sväng om dagen så fröken får plaska runt lite. Lillskruttan tycker det är kanonkul att vara på dagis nu och hon har nästan inte tid att vinka hejdå till mig ens och det känns så härligt att hon trivs! Fast igår blev hon biten rejält av en annan liten kille och benen är fulla med blåmärken på henne, det är betydligt vildare lekar på dagis än vad vi är vana vid men som sagt, huvudsaken att hon tycker att det mestadels är kul.
Utan skor

Sommarbrutta

Somrigt och härligt som ni ser. Det som retar mig nånting fruktansvärt med de här bilderna är att på nåt sätt så har jag lyckats ändra bildstorleken i kameran till den minsta utan att vara medveten om det *grrr* Så nu har jag tagit en hel massa mysiga sommarfoton som knappt går att framkalla i vanligt fotoformat ens. Men men, jag har några bilder iaf och får helt enkelt scrappa dem utan förstoringar sen.

RSS 2.0