Skaparlustens decemberkit


Den digitala overlayen kommer från Designer Digitals och är naturligtvis designad utav underbara Ali Edwards, vem annars menar jag när den är så snygg och praktisk!? Den här sortens sidor ligger mig varmt om hjärtat därför att jag har tagit mig tid till att få med orden d v s storyn bakom fotot på layouten. Den känns komplett och kommer att vara intressant i albumet för lång tid framöver. Det är stor skillnad mot ett vackert foto, en rubrik och en massa läckra dekorationer som matchar till. Sådana sidor är jättekul att scrappa men jag känner att de båda sorterna måste balanseras mer hos mig för jag tycker om dem båda och vill ha med båda i mina album. Det känns som om "dekosidorna" har tagit lite överhand sista månaderna. Dags att anstränga mig för att få med orden alltså.


- Vad hände med pepparkakorna då Ida?
- Svarta! Mamma brände dom!
Så gick det med vårt första pepparkaksbak tillsammans, och Ida mindes det lääänge vill jag lova!

Jag är ju urkass på att blogga! I den bemärkelsen att som bloggläsare så kaaan man ju vilja att bloggen uppdateras lite oftare än två gånger per månad... Men jag scrappar så mycket så jag hinner inte med internet/blogg knappt alls längre!
Och det är så synd för jag har så mycket ideér och funderingar som jag hade velat babbla om. Har två så gott som färdigscrappade album här hemma som jag inte har visat en enda sida utav ännu! Men måste jag prioritera p g a tidsbrist så vinner scrapbordet framför datorbordet tyvärr mina vänner. Hade så gärna velat ge er mer feedback genom att kommentera i era bloggar o s v. Det skola komma en dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0