Länge sedan vi kom hem från BB

Hem BB vä

Hem BB hö

Det är ett bra tag sedan vi kom hem från BB nu men bilderna har bara blivit liggande. Nu innan helgen så utmanade min mentor Sara mig att scrappa en sida till Idas första året album så då högg jag äntligen tag i de här bilderna. Jag har gruvat mig för de är så svårscrappade med datum och grejer. Det är inte den mest avancerade sidan heller men här handlar det i första hand om dokumentationen för Idas skull så det blev en massa foton och även lite text. Skönt att ha det gjort i vilket fall! Tänk vad pytteliten hon är på de här bilderna och imorrn börjar hon dagis! Det bara blinkade till!

Kommentarer
Postat av: Sara

Wao, vilka läckra färger! Imponerande mycket bilder du fått in, och jag tycker inte datummärkningarna stör! Det är tvärtom ganska praktiskt ju - nu vet du ju, och slipper skriva till det på en massa ställen :D

2006-06-06 @ 18:12:43
URL: http://sarasscrap.blogg.se
Postat av: Zara

Härligt att ha fått med så mycket bilder, fin-fint!

2006-06-07 @ 07:38:25
URL: http://zaras.blogsome.com
Postat av: Morfen

Jag tycker det är en jättesnygg dubbel-LO du skapat! Tänk vad roligt för lilla skruttan också med sådan fin dokumentation. Vem har sagt att det ska vara en enkel uppgift att göra första årets album?! ;)

2006-06-07 @ 23:02:23
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Sanna - liljan_

Ojojoj vilken liten tjej Ida har varit! Jättefin dubbel-LO!!

2006-06-08 @ 08:31:41
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0