Sommarflickan min

Sommarflickan min

Nu har jag scrappat ett av mina absoluta favoritfoton av Ida Bus till en tävling hos Anna Scrapbooking. Det var kul att scrappa den här sidan eftersom att jag scrappade den enbart för min egen skull och den känns mycket som mig med de starka färgerna, blandning av gammalt och nytt och inte allt för mycket dekorationer och dessutom har jag använt oh-film igen som jag verkligen gillar. Som ni ser så är sidan inspirerad av Karen Russell som har en scrapstil som jag verkligen gillar. Fotot å andra sidan visar Ida så som hon är så det här är en sida som känns äkta och så som det "ska" vara! Det här fotot tog jag precis när jag började scrappa och jag har scrappat det förr men jag kände att jag sa inte allt jag ville säga på den sidan så det här är ett nytt försök och vem vet, den kanske blir scrappad igen den här bilden. Jag minns det så väl ännu när vi tog den här bilden, det var första gången som jag planerade ett foto och tänkte på bakgrunden och ljuset och så vidare och det var ett helt nytt sätt för mig att tänka. Eftersom jag är totalt scrapskadad idag så känns det helt naturligt och fullkomligt normalt att man håller på stökar så nu för tiden även om resten av familjen blir helt matt på mig och min kamera. Sen är ju oftast spontanbilder mest lyckade i vilket fall men när man inte lyckas få till sådana så kan det vara en bra lösning att arrangera lite grann he he

Snart kommer det ett nytt månadspaket från Pysselpunkten i brevlådan så jag antar att nu blir det till att scrappa dt-sidor ett tag framöver och det ser jag fram emot. Det är spännande varje gång att öppna paketet och bli överraskad över innehållet. Stressad är jag förståss fortfarande för nu rullar det på fort här hemma. Vi flyttar allt eftersom och jag börjar jobba igen på riktigt på måndag som personlig assistent. Denna vecka är det festveckan här hemma i byn men aktiviteter och marknad och grejer och mycket folk jag känner som har flyttat är hemma på besök inklusive min syster med nya bäbisen så det är mycket som ska hinnas med men det är bara roliga saker. Ser verkligen fram emot mitten av augusti när vi äntligen förhoppningsvis har flyttat färdigt och kommit i ordning i det för oss nya huset.

Kommentarer
Postat av: Sanna - liljan_

Underbar LO! Jag förstår verkligen att det är ett av dina favoritfoton! Hoppas det lungar ner sig snart för er! kramis!

2006-07-18 @ 10:07:25
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Sanna - liljan_

Hurra!! Nu kan jag kommentera i din blogg igen!!! :-D

2006-07-18 @ 10:07:41
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: EmmaP

En sån underbar och rååsa LO du gjort. Å fotot är så fint :)

2006-07-18 @ 10:17:01
URL: http://emmper-2.blogspot.com
Postat av: Epona

Har kommenterat denna LO på Scrappiz, men gör det här också - Den är UNDERBAR!!!

2006-07-18 @ 13:43:42
URL: http://epona.blogg.se
Postat av: ÅsaF

Åh vilken vacker layout!!! Du har så många kuliga idéer att inspireras av! :-)
Lycka till med flytt och jobb! Kramen Åsa

2006-07-18 @ 22:34:21
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Morfen

Underbara färger på LOn och den är liksom lugn, vilket gör att blicken dras till fotot på en gång. Har aldrig testat OH, men det verkar spännande. Skrattade igenkännande åt det där med hur man har ändrat tänket när det gäller att ta foton som scrappare. Lycka till med flytt och jobb, förstår att det är mycket omkring dig nu. Må så gott!

2006-07-18 @ 23:08:16
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Zara

Fotot är underbart och sidan kanonfin!

2006-07-19 @ 13:30:28
URL: http://zaras.blogsome.com/
Postat av: Ulrika

Verkligen en toppenfin layout!!

2006-07-25 @ 21:22:33
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Anna G

Den här sidan är sååå vacker!! Känns som en verklig "Smulanlo" =)Jag är jättesugen på att testa sån snygg ohtransparentic men har inte fått tummen ur än.
Lycka till med flytten och jobbet!
kram kram

2006-07-27 @ 12:48:06
URL: http://www.annag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0